Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Salah postaje najplaćeniji fudbaler u istoriji PL, Kijeza insistira na prelasku u Juventus

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XLVIII DAN (20.07.2019)

16:40 Federiko Kijeza ne popušta, po svaku cijenu želi da se ovog ljeta preseli iz Fiorentine u Juventus. Mladi napadač već je dogovorio uslove prelaska u tabor “stare dame”, ali u Firenci pokušavaju da stopiraju transfer.

Foto: Cdm.me

On je razgovarao sa novim predsjednikom Fiorentine Rokom Komisom, kojem je jasno saopštio da želi u redove prvaka Italije.

Italijanski mediji prenose da ih čeka novi sastanak u utorak, ali da fudbaler insistira na promjeni sredine.

Juventus je spreman da za njega plati oko 65 miliona eura, dok bi fudbaler potpisao petogodišnji ugovor i godišnje zarađivao pet miliona evropskih novčanica.

15:47 Najvećeg saveznika u Barseloni Nejmar ima u Mesiju. To ni odlazak u PSŽ nije poremetilo, jednostavno Brazilac uvijek računa na pomoć Argentinca, pa i u priči oko povratka.

Foto: Goal.com

Naime, španski mediji kažu da je Mesi postavio svojevrsni ultimatum Barseloni.

On će, ako klub ne vrati Nejmara za dvije godine otići, kad mu ugovor istekne, iako mu Barsa nudi da ga produži.

Jednostavno, Mesi smatra da je Nejmar jedini njegov logični nasljednik i da klub mora da ga kupi od Pari Sen Žermena, kako bi postepeno preuzimao lidersku poziciju u timu.

Zna se, Mesijeva se u Barsi ne poriče…

14:27 Liverpul ne želi da pusti Mohameda Salaha ovog ljeta i sprema ozbiljnu finansijsku ponudu za njegov ostanak. “Redsi” su spremni da Egipćaninu daju platu od 25 miliona eura, kako bi ostao na “Enfild roudu”.

Foto: Thenational.ae

Za njega su se raspitivali Real i Barselona, a menadžer Jurgen Klop svjestan je da bez njega nema ozbiljnih rezultata u godinama koje dolaze.

Ako bi Salah potpisao takav ugovor, postao bi najplaćeniji igrač u istoriji Premijer lige.

Ispred njega u svijetu bi ostali samo Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi i Nejmar.

Salah je u Liverpul došao iz Rome prije dvije godine.

14:00 Kristijan Eriksen sve je bliži odlasku u Atletiko iz Madrida. Engleski mediji prenose da danski reprezentativac ne želi da ostane, iako mu klub nudi mnogo bolje finansijske uslove.

Foto: 90min.com

Spekuliše se da su u Londonu bili spremni da mu udvostruče primanja.

Međutim, želi da promijeni sredinu, a Atletiko će za njega izdvojiti 70 miliona eura.

Eriksen je prošle sezone igrao za Totenhemom finale Lige šampiona.

“Pijevci” su godinama u vrhu Premijer lige, ali nedostaju trofeji.

Eriksen se nada da će za trofeje biti konkurentniji u Madridu, iako je tamo konkurencija sa Realom i Barselonom paklena.

11:49 Predsjednik Lacija Klaudio Lotito kazao je da srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić nije na prodaju.

Foto: Calciomercato.com

Italijanski novinari upitali su Lotita da li je istina da je odbio ponudu od 100 miliona za Sergeja.

„Ukoliko neko želi da ode iz tima, ukoliko se situacija u klubu ne poklapa sa njegovim planiranim individualnim razvojem, mi to uzimamo u razmatranje. Možda neki igrači odu, to onda znači da imamo manje načina da zadržimo Sergeja u timu, ali to nipošto ne znači da će on otići. Mi treba da postanemo jedan od najboljih klubova na svijetu i onda igrači neće odlaziti da bi se oprobali sa najboljom konkurencijom“, izjavio je Lotito.

08:27 Uprava Intera otpočela je pregovore sa Romom oko transfera napadača Edina Džeka.

Džeko, Foto: Sempreinter

Roma je za usluge kapitena reprezentacije BiH postavila cijenu od 20 miliona eura i jednostavno ne odustaju od nje, dok je Inter nudio maksimalno 13 miliona eura.

Međutim, nakon što u proteklih nekoliko dana pregovora nije bilo, italijanski mediji tvrde da su pregovori ponovo nastavljeni.

Neroazuri su rimskom timu poslali novu ponudu, vrijednu 15 miliona eura, a vjerovatno će uz novac Inter poslati i jednog fudbalera na suprotnu stranu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve