Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: De Liht definitivno dolazi u Juventus!

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XL DAN (12.07.2019)

17:47 Mladi holandski štoper Matijas De Liht definitivno je postigao dogovor sa Juventusom, objavili su brojni holandski mediji.

De Liht, Foto: Transfermarkt.co.uk

De Liht nije otputovao sa ostatkom ekipe Ajaksa na pripreme u Austriju. Očekuje se da će on u narednim satima otputovati u Torino, gdje će zvanično potpisati ugovor sa prvakom Italije.

Sjajni 19-godišnji fudbaler će Juventus koštati 75 miliona eura.

16:10 Lion je doveo dosadašnjeg defanzivca Sampdorije Hoakina Andersona za 24 miliona eura.

Foto: Twitter

Lion je danas potvrdio transfer 190cm visokog danskog štopera na zvaničnoj stranici, a iz francuskog kluba su poručili da će Andersen danas biti predstavljen.

Gazda Sampdorije Masimo Ferero tvrdi i da će njegov klub dobiti dodatnih šest miliona eura bonusa.

14:20 Advokati francuskog fudbalera Antoana Grizmana platili su danas depozit od 120 miliona u prostorijama La Lige i aktivirali otkupnu klauzulu za prelazak iz Atletiko Madrida u Barselonu, piše AS.

Grizman, Foto: Bleacherreport.com

Grizmanovi zastupnici iskoristili su opciju iz ugovora i tako stvorili uslove da za transfer na Nou Kamp posle dvomjesečne sage.

Sljedeći potez je potpis Grizmana sa Barselonom na pet godina, što bi trebalo u narednim danima da se desi.

Ovaj 28-godišnji golgeter u maju je objavio da odlazi iz Atletika, ubrzo je bilo poznato da ide u Barselonu, ali je tek od 1. jula mogao da aktivira klauzulu od 120 miliona eura.

12:24 Mladi japanski fudbaler Hiroki Abe prelazi u Barselonu, potvrdio je dosadašnji njegov klub Kašima Antlers.

Abe, Foto: Brcablaugranes.com

Abe ima 20 godina, igra na poziciji napadača i čim prođe ljekarske preglede u Kataloniji potpisaće višegodišnji ugovor.

“Za dvije i po godine napredovao sam značajno u Kašimi. Jedva čekam novi izazov u Barseloni, iako mi je bilo teško da napustim Kašimu. Ispred mene su brojne prepreke i nadam se da ću ih prevazići”, rekao je Abe za sajt Kašime.

Abe, zvanično najbolji mladi igrač u Japanu, za tri sezone u Kašimi dao je devet golova na 64 utakmice.

09:55 Nikolo Barela, jedan od najtraženijih italijanskih fudbalera, karijeru će nastaviti u Interu, prenose mediji u toj zemlji.

Foto: Metro.co.uk

Inter je dogovorio transfer sa Kaljarijem, a na ime obeštećenja klub sa “Meace” će platiti 45 miliona eura.

Mladi 22-godišnji vezista prošle sezone odigrao je 38 utakmica u svim takmičenjima uz jedan postignut gol i četiri asistencije. Igrao je na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine i postigao gol, a za A tim je već odigrao sedam mečeva i postigao dva gola.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve