Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Đampaolo spreman za Milan, Vlaisavljević se vraća u Grbalj

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XIII DAN (15. 06. 2019)

18:22 Marko Đampaolo je spreman da bude predstavljen kao novi trener Milana. Iskusni stručnjak napustio je Sampdoriju i tako da je otklonjena posljednja prepreka da sjedne na klupu rosonera.

Foto: Cdm.me

“Zahvalio bih svima u klubu na tri nevjerovatne sezone. Veliko hvala i svima koji su radili sa mnom. Pamtiću vas zauvijek”, poručuio je na oproštaju Đampaolo, čiji je ugovor važio do juna 2020. godine.

On bi u Milanu trebalo da naslijedi Đenara Gatuza.

Popularni Rino dobio je otkaz nakon što nije uspio da se domogne Lige šampiona prethodne sezone.

18:09 Duško Vlaisavljević novi je trener Grblja. On se vraća na klupu “trikolora”, pošto je u Radanovićima radio i 2015. godine.

Foto: An

“Krećemo sa vizijom da afirmišemo što više mlađih fudbalera”, kazao je Vlaisavljević.

Iskusni stručnjak je u karijeri predvodio i ekipu Zete.

Vlaisavljević je dugo godina radio kao selektor mlade crnogorske reprezentacije.

Na mjestu šefa stručnog štaba Grblja naslijedio je Zvezdana Miloševića.

17:20 Kako prenosi italijanski Skaj Sport, Mauricio Sari potpisaće dvogodišnji ugovor sa Juventusom.

Foto: CG-fudbal.com

Iako je prvobitno bila objavljena informacija da će italijanski stručnjak u Torino preći za pet miliona funti, Čelsi će navodno dobiti svega 1.1 milion funti kompenzacije uz bonuse.

Šezdesetogodišnji Italijan, dakle, posle samo sezone provedene u Premijer ligi napušta Čelsi, sa kojim je osvojio prvi trofej u karijeri – Ligu Evrope, ali i pored brojnih problema obezbjedio plasman u Ligu šampiona.

Ipak, Plavci nisu voljni da se odreknu trenera sve dok mu ne nađu zamjenu. Prethodnih dana pisalo se da će to biti legenda kluba Frenk Lampard, za čiji dolazak bi londonski klub morao da plati Derbi Kauntiju četiri miliona funti.

13:48 Milija Golubović prvo je pojačanje Fudbalskog kluba Podgorica. Klub koji je nedavno promijenio ime (Mladost Lješkopolje) krenuo je u spremanje za premijerni nastup u Prvoj ligi, a prvo pojačanje je dojučerašnji kapiten Rudara.

Foto: Cdm.me

Milija Golubović skrenuo je pažnju na sebe sjajnim partijama u dresu Rudara, a 23-godišnji vezista, koji je osim Rudara nosio i dres Berana, biće osvježenje za tim iz Lješkopolja.

Nakon uspjeha u Drugoj ligi Podgorica želi da dodatno pojača igrački kadar, a nakon Golubovića narednih dana očekuje se dolazak još nekoliko prvoligaških igrača, kako bi novi prvoligaš što jači dočekao najveći izazov.

Golubović je, inače, u tek završenoj sezoni nastupao za Rudar na 29 utakmica (2493 minuta), postigao i dva gola, a na meti Lješkopoljaca bio je i ranije…

10:47 Frenk Lampard blizu je klupe Čelsija nakon što je postalo izvjesno da će Mauricio Sari otići u Juventus.

Foto: Twitter

Britanski mediji jednoglasno najavljuju povratak Franka Lamparda u Čelsi koji je posle 13 sezona napustio 2014. po isteku ugovora.

Čelsi i Sari će raskinuti ugovor bez mnogo zatezanja oko detanja. Iako Italijan ima ugovor na još dvije sezone, klub će mu isplatiti samo jednu godišnju platu od šest miliona eura.

08:27 Prema informacijama “Sport Bilda” i “Bilda” Borusija iz Dortmunda želi da vrati na Vestfalen Matsa Humelsa (30) iz Bajerna iz Minhena.

Foto: Bundesliga.com

Konkretni pregovori sa Bajernom su u odmakloj fazi, a Dortmund je već stavio do znanja Bavarcima da je ozbiljno zainteresovan za njihovog štopera. Bajern je potom obavijestio trenera Nika Kovača koji se složio i dao zeleno svijetlo za povratak nekadašnjeg reprezentativca među Milionere.

Obeštećenje bi trebalo da iznosi između 15 i 20 miliona eura, plus bonusi, a Humelsa više ne žele u Bajernu nakon kupovine Francuza Lukasa Ernandeza.

Humels je ponikao u Bajernu, ali je Borusija njegov klub koji mu je dao priliku još 2008. godine prije nego što se 2016. vratio u Minhen.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve