Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Inter cilja Rebića i Marušića, Fernandeš za 60 miliona funti u Junajted

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

Foto: Cdm.me

V DAN (07.06.2019)

19:00 Adam Marušić bi mogao tokom ljeta da promijeni klub. Kako navodi “Tutosport” crnogorski reprezentativac je na meti Intera.

Antonio Konte bi volio da ima na raspolaganju Marušića koji bi mu povećao konkurenciju u sredini terena.

Svakako da je sjajna stvar za Inter što Lacio ne bi tražio veliko obeštećenje.

Spekuliše se da je u pitanju 15 miliona eura.

Adam je u Rim stigao iz Ostendea za šest miliona eura.

16:42 Mančester Junajted je dogovorio prvo pojačanje u ovom prelaznom roku. Bruno Fernandeš potpisaće ugovor sa “crvenim đavolima” čim završi finale Lige nacija sa reprezentacijom Portugala.

Foto: Skysports.com

Fudbaler Sportinga odigrao je fenomenalnu sezonu zbog čega mu je cijena porasla na preko 60 miliona funti.

On je ove sezone dao 32 gola i namjestio još 18!

Fernandeš je za Portugaliju odigrao 12 mečeva do sada i postigao jedan gol.

15:38 Hrvatski reprezentativac Ante Rebić bi već u ovom prelaznom roku mimo očekivanja mogao da napusti Ajntraht! Kako piše njemački “Bild”, za hrvatskog reprezentativca je ozbiljno interesovanje pokazao Inter, pošto je novi trener „neroazura“ Antonio Konte mišljenja da mu baš takav fudbaler fali u timu.

Foto: 90min.com

Takođe, isti list prenosi da je Inter spremio i godišnju platu za Rebića od četiri miliona eura, dok se još uvijek ne pominje obeštećenje.

Sa druge strane, italijanski portali pišu o tome kako Ante Rebić ne bi imao ništa protiv selidbe u Inter, najviše zbog činjenice da je ovaj klub izborio plasman u Ligu šampiona za razliku od Ajntrahta.

Ostaje još da se vidi i šta čelni ljudi ekipe iz Frankfurta misle o prodaji jednog od svojih najboljih fudbalera, naročito posle prodaje Jovića Realu.

Ipak, jedno je sigurno, očekuje nas izuzetno uzbudljivo leto kada su transferi u pitanju!

13:50 OFK Titograd je minulu sezonu okončao na četvrtom mjestu 1.CFL. „Romantičari“ će nas naredne sezone predstavljati u Evropi zahvaljujući tome što je vicešampion Budućnost osvojila Kup.

Foto: Ofktitograd.me

Titograd je do četvrtog mjesta sa klupe vodio Austrijanac Petar Pakult, ali on možda neće voditi ‘crvene’ u Evropi.

Kako CG Fudbal nezvanično saznaje postoji mogućnost da Dragoljub Đuretić preuzme ovaj klub.
Đuretić je u drugom dijelu prošle sezone vodio Dečić sa kojim je uspio izboriti opstanak u 2.CFL iako je u momentu kada je preuzeo tim iz Tuzi bio u rasulu. Prije toga je postizao sjajne rezultate sa Zetom.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve