Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Roma našla zamjenu za De Rosija, Lukaku čeka odluku Junajteda

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

Foto: Sportsport.ba

X DAN (12.06. 2019)

17:15 Čini se kako je Roma vrlo brzo pronašla zamjenu za Danielea De Rossija. Iskusni vezista je na kraju ove sezone odlučio da se oprosti od dresa Rome, a čini se kako bi Vučica mogla ostati i bez drugog veziste Stevena N'Zonzija kojeg namjerava prodati.

Tuttomercatoweb prenosi kako Roma u vezni red namjerava dovesti Rolanda Madragora, mladog reprezentativca Italije koji iza sebe ima vrlo uspješnu sezonu u Udineseu.

Radi se o defanzivnom veznom igraču koji je u Udinese došao prošlog ljeta iz Juventusa za 20 miliona eura, a nakon vrlo dobre sezone bi ponovo trebao promijeniti sredinu.

Inače, on je u Seriji A debitovao sa samo 17 godina i to u dresu Đenove, a na ljeto 2016. godine je otišao u Juventus za devet miliona eura.

Čini se kako će eventualnim transferom u Romu dobiti novu priliku da se pokaže na velikoj sceni.

Inače, on je u prošloj sezoni odigrao 36 utakmica, postigao tri gola i dodao dvije asistencije.

16:22 Fudbaler Mančester junajteda Romelu Lukaku rekao je da klub mora da odluči o njegovoj budućnosti i da ne želi da se bavi glasinama.

Foto: Skysports.com

Lukaku je postigao 12 golova u Premijer ligi prošle sezone, a mediji su spekulisali da bi Belgijanac mogao da napusti klub i pređe u Inter. Njegov menadžer Federiko Pastorelo rekao je u aprilu da će sve biti poznato na kraju sezone.

Lukaku je sinoć odigrao dobro za reprezentaciju Belgije protiv Škotske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. i postigao je dva gola u pobjedi od 3:0. Do sada je postigao 48 golova za reprezentaciju.

Upitan da li će i naredne sezone biti fudbaler Mančester junajteda, Lukaku je odgovorio: “Klub mora da odluči”.

“Klub mora to da saopšti. Ne želim da se bavim nikakvim glasinama. Igram svoj fudbal i počećemo od toga”, rekao je Lukaku, prenijeli su britanski mediji.

Lukaku je 2017. iz Evertona prešao u Junajted, kada je trener bio Žoze Murinjo, a ugovor mu ističe za tri godine.

Trener Junajteda Ole Gunar Solšer veću minutažu u prvenstvu dao je Markusu Rašfordu.

Uprkos lošoj sezoni, Lukaku je u prosjeku postizao gol u svakoj drugoj utakmici i 12. je najbolji strijelac u Premijer ligi prošle sezone.

16:00 Igor Vujačić, novopečeni reprezentativac Crne Gore, karijeru će nastaviti u Partizanu.

Foto: Cdm.me

Defanzivac Zete je već godinama unazad jedan od najboljih igrača Prve lige, a prije nekoliko dana dobio je šansu da brani boje državnog tima u mečevima protiv Kosova i Češke.

Vujačić je ranije imao priliku da igra u Srbiji, pošto je bio član Vojvodine.

On će sjutra otputovati u Beograd kako bi utanačio detalje ugovora sa “crno-bijelima”.

Spekuliše se da će se obavezati na četvorogodišnju vjernost Partizanu.

15:00 Pep Gvardiola odbio je čak tri poziva Juventusa da se preseli u Torino, tvrdi Eurosport.

Foto: Irishtimes.com

Španski stručnjak nije želio da pogazi riječ i napusti Mančester Siti ovog ljeta, iako mu je uprava “stare dame” nudila veliki ugovor.

Navodno, menadžeru Sitija je nuđena godišnja plata od čak 20 miliona eura, međutim, bilo je uzalud.

Juventus je i dalje u potrazi za novim trenerom, a spekuliše se da najveće šanse da sjedne na klupu prvaka Italije ima Mauricio Sari.

14:30 Reprezentativac Srbije Luka Jović predstavljen je u Madridu kao novi fudbaler Reala.

Foto: Cdm.me

Kraljevski klub je objavio da za dovođenje Jovića Ajntrahtu iz Frankfurtu platio 60 miliona eura.

Nakon što je uspješno prošao ljekarske preglede, mladi napadač je u prostorijama Reala zvanično potpisao ugovor u društvu predsjednika Florentina Pereza.

“Hvala što ste došli u ovolikom broju. Ja sam nasrećniji mladić na svijetu trenutno, jer sam potpisao za najveći klub na svijetu. Nadam se da ću pomoći Realu da osvoji još mnogo trofeja. Hvala svima još jednom”, rekao je Jović.

“Došao si iz sjajnog kluba i veoma zahtjevne lige, ali ovdje će zahtjevi biti još veći. Ovo je najveći izazov u tvojoj karijeri. Branićeš ovaj grb, jedan od najvećih u istoriji. Igračeš u dresu u kome si spavao kao dijete”, rekao je Perez na promociji.

Jović se obavezao na šestogodišnju vjernost Real Madridu.

14:17 Dragoljub Đuretić je novi trener OFK Titograda. 64-godišnji stručnjak će na klupi “romantičara” zamijeniti  Austrijanca Petera Pakulta, sa kojim nije produžena saradnja.

Foto: Cdm.me

Đuretić je u dosadašnjoj karijeri vodio Zetu, Dečić i Grbalj.

Jedan od najiskusnijih crnogorskih stručnjaka, poznat po kvalitetnom radu sa mladim igračima, zvanično če biti predstavljen u četvrtak u 11.30 časova.

11:10 Fudbalski klub Milan razmatra mogući transfer defanzivca Liverpula Dejana Lovrena, prenijeli su danas italijanski mediji.

Foto: Twitter

Kako se navodi, uprava Milana proverava koliko bi koštalo dovođenje Lovrena, njegov transfer i plata.

Hrvatski fudbaler došao je na Enfild 2014. godine iz Sautemptona i odigrao je 170 utakmica za “crvene”, sa kojima je u sezoni za nama osvojio Ligu šampiona.

09:07 Iako je transfer Matijsa de Lihta u Barselonu praktično bio gotova stvar, defanzivac Ajaksa bi na kraju karijeru trebalo da nastavi u Pari Sen Žermenu.

Foto: Rezultati.com

Navodno, sve bi trebalo da bude riješeno u narednih nekoliko dana, pa ćemo 19-godišnjeg De Lihta od ljeta gledati u dresu Svetaca, prenosi Sport klub.

To predstavlja pravo iznenađenje pošto se u utorak pojavila informacija da su se Ajaks i Barselona dogovorili oko prelaska kapitena Kopljanika u Kataloniju za 75 miliona.

Pored Barse, za De Lihta su zainteresovani bili i Juventus i Mančester junajted.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve