Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Valverde potvrdio ostanak Rakitića, Arsenal pozajmio Elnenija Bešiktašu

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

31.08.2019

15:35 Trener Barselone Ernesto Valverde izjavio je da će Ivan Rakitić ostati na Nou Kampu, iako ga je u prva dva kola nove sezone izostavio iz startne postave.

Rakitić, Foto: Standard.co.uk

Valverde je hrvatskog rerpezentativca protiv Bilbaa uveo na početku drugog poluvremena, a protiv Betisa ga je ostavio na klupi.

“On je veliki igrač i ništa me ne navodi na pomisao da neće ostati ovdje. Sezona je jako duga i biće mjesta za sve igrače”, izjavio je Valverde.

Katalonski klub danas igra protiv Osasune u trećem kolu Primere.

14:26 Egipatski reprezentativac Mohamed Elneni napustio je zvanično Arsenal. Unaj Emeri je nedavno poručio da ne računa na Elnenija ove sezone i da je za Egipćanina bolje da potraži novi klub.

Elneni, Foto: Sportsport.ba

Arsenal je pregovarao s nekoliko klubova, a na kraju su prihvatili ponudu Bešiktaša.

Topdžije su danas potvrdili da je Elneni napustio klub i da će do kraja ove sezone igrati na pozajmicu u Bešiktašu. Turski klub će imati priliku da otkupi njegov ugovor narednog ljeta.

Elneni je u Arsenal stigao na ljeto 2016. godine iz Bazela i odigrao je 89 utakmica u svim takmičenjima u dresu londonskog kluba.

https://twitter.com/Arsenal/status/1167754160927858688

08:10 Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer najavio je da će fudbaler tog tima Mateo Darmjan otići u Italiju.

Foto: Skysport.com

Za njega je konkurentu ponudu poslala Parma koju su klub, ali i sam Darmjan na kraju prihvatili.

“Srećan sam što sam se vratio kući. Ovo gledam kao vrijednu šansu”, izjavio je Darmjan koji je ujedno treći igrač Mančester junajteda koji se ovog mjeseca preselio u Seriju A.

Prije njega su u Inter otišli Romelu Lukaku, te Aleksis Sančez.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve