Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Flamengo zainteresovan za Kostu, Bajern pojačao ponudu Čelsiju za Odoija,

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XLII DAN (14.07.2019)

17:40 Diego Kosta mogao bi do kraja prelaznog roka napustiti Atletiko Madrid. Tim iz Madrida je spreman da proda 30-godišnjeg napadača, a u proteklom periodu se Diego povezivao sa povratkom u englesku Premijer ligu, gdje su ga tražili Vulverhempton i Everton.

Kosta u dresu Atletika, Foto: Marca.com

Međutim, u igru za njegove usluge uključio se i brazilski velikan Flamengo. Oni su spremni dovesti Kostu u svoje redove i uveliko rade na tome, ali za sada se susreću sa jednim poprilično ozbiljnim problemom.

To je njegova plata. Kosta u AtletiKu zarađuje 8.5 miliona eura i ako Flamengo pristane da mu plaća toliko novca, bio bi duplo plaćeniji od Gabrijela Barbose, glavnog napadača tima.

Ipak, teško je vjerovati da će se Kosta na kraju odlučiti za povratak u Brazil. Uvjeren je da može još dosta toga napraviti u Evropi i vjerovatnije je da će ipak prihvatiti ponude iz Premijeršipa.

Naravno, nije isključen ni ostanak u Atletiko Madridu. Iako se nije proslavio u dresu ovog tima u proteklih godinu i po dana, sigurno je da je još uvijek na cijeni.

14:55 Bajern Minhen ne odustaje od velikog engleskog talenta. Kalum Hadson Odoi velika je želja minhenskog kluba, a Bavarci su spremili novu ponudu.

Foto: Skysports.com

Navodno su spremni sada za ovog igrača dati 50 miliona eura. Na taj način će za 10 miliona eura uvećati ponudu koju je Čelsi odbio.

Novi trener Čelsija Frenk Lampard insistira da Odoi ostane u klubu.

To ne mijenja namjere Bajerna…

14:14 Barselona planira da ponudi Pari Sen Žermenu čak trojicu fudbalera kako bi vratila Nejmara.

Već se nedjeljama spekuliše o povratku Brazilca na Kamp Nou odakle je otišao u Pariz 2017. za 220 miliona eura.

Nejmar je postao nezadovoljan životom u Francuskoj, pa je istakao želju da opet obuče dres katalonskog giganta, čiji trener Ernesto Valverde je spreman za taj potez.

Međutim, Barselona nije spremna da plati 200 miliona eura nakon što je potrošila 120 na Antoana Grizmana, ali će ponuditi PSŽ kompenzaciju u vidu sjajnih igrača.

Kako prenosi njemački “Bild”, Barsa bi mogla da Parižanima da ponudi Filipa Kutinja ili Osmana Dembelea, ali ne obojicu, te defanzivce Nelsona Semeda i Samjuela Umtitija.

Prethodnih mjeseci se spekuliše o odlasku Kutinja sa Nou Kampa, koji postaje “tehnološki višak” dolaskom Grizmana, a manju minutažu u narednoj sezoni imaće vjerovatno i navedeni odbrambeni igrači.

11:50 Kolumbijac Hames Rodrigez na pragu je prelaska u Atletiko iz Madrida, prenosi ugledna “Marka”.

Rodrigez, Foto: Bleacherreport.com

Prethodnih dana pominjalo se da je Npaoli u pregovorima sa Real Madridom oko Hamesa i da je on blizu prelaska u Italiju, ali od tog posla vjerovatno neće biti ništa.

Hames Rodrigez je poslednje dvije sezone proveo na pozajmici u Bajernu, ali minhenski velikan ovog ljeta odbio mogućnost da otkupi Kolumbijca koji se onda vratio u Madrid.

Tamo nije dočekan u najljepšoj atmosferi, pošto mu je Zinedin Zidan već u startu jasno stavio do znanja da ne računa na njega i da može slobodno da traži novu sredinu.

Atletiko je za ovu operaciju spreman da izdvoji 42.000.000 eura, koliko Real traži za svog plejmejkera. Biće to, već vidimo, strašno pojačanje za Rohiblankose i Dijega Simeonea.

08:04 Barselona je prije par dana i zvanično dovela Antoana Grizmana, a sada bi mogla da dovede još jednu zvijezdu svjestkog fudbala.

Nejmar, Foto: Supersport.com

Naravno, radi se o Brazilcu Nejmaru, čiji povratak u katalonski klub je sve izvjesniji.

Novinar RAC-a Žerar Romero je na Tviter postavio zanimljivu fotografiju i napisao je:

“Grizman je tu-sljedeći Nejmar”.

https://twitter.com/gerardromero/status/1150137180335083521?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1150137180335083521&ref_url=https%3A%2F%2Fsportsport.ba%2Ffudbal%2Fgriezmann-je-stigao-slijedi-neymar%2F325916

Nejmar je u ljeto 2017. godine napustio Barselonu i otišao je u PSŽ u rekordnom transferu vrijednom 222 miliona eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve