Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Nejmar ostaje u PSŽ, Sančez pred vratima Intera

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

25.08.2019

17:19 Inter je sve bliži dovođenju Aleksisa Sančeza iz Mančester junajteda. Italijanski mediji tvrde da će “neroazuri” platiti 4,5 miliona eura Čileancu za godinu pozajmice, dok će preostale dvije trećine njegove plate obezbijediti “đavoli”.

Sančez, Foto: Cdm.me

Zbog ovakve situacije Junajted želi da u ugovor stavi obavezan otkup na kraju sezone za 20 miliona eura, a iz italijanskog kluba insistiraju da ne bude više od 15 miliona.

Očekuje se da konačan dogovor bude postignut sjutra, iako prelazni rok u Italiji traje do 2. septembra.

Sančez se nije proslavio od dolaska u Mančester junajted iz Arsenala i jedan je od najbolje plaćenih igrača, a bez praktično ikakvog učinka.

16:32 Francuski medij L'Equipe objavio je da je završen “rat” i da će Nejmar ostati u PSŽ-u. Nejmar se već izvjesno vrijeme spominje kao moguće pojačanje Barselone, ali PSŽ je ipak odlučan da ga zadrži.

Nejmar, Foto: Psg.fr

Francuski prvak je za Nejmara tražio 200 miliona eura, nešto manje nego što ga je platio Kataloncima, ali je na kraju ipak odlučeno da Brazilac ostane.

“Okončan je rat između Nejmara i PSŽ-a. Razgovaraju normalno, sve je u redu od prošle sedmice”, naveo je L'Equipe.

16:06 Čelnici Barselone zainteresovani su za fudbalera Juventusa Rodriga Bentankura. Spekuliše se da ni u taboru “stare dame” ne bi imali ništa protiv ovog transfera, pod uslovom da iz Katalonije plate 60 miliona eura.

Bentakur, Foto: Cdm.me

Bentankur nije u prvom planu novog trenera Mauricija Sarija, a i veoma je jaka konkurencija na njegovoj poziciji u veznom redu.

U Juventus je došao prije dvije godine iz Boke juniors.

Za Urugvaj je odigrao 23 utakmice.

13:51 Još uvijek ima vremena da Mauro Ikardi promijeni klub. Do kraja prijelaznog roka u Italiji je ostalo osam dana, a Inter će u tom periodu nastojati da se riješi argentinskog napadača.

Ikardi, Foto: 90min.com

Antonio Konte je odavno prekrižio Ikardija, a u milanskom klubu traže idealnu soluciju kako se riješiti rasnog golgetera da pri tome ne pojačaju konkurenciju.

Sky Sport piše da su Nerazzurri odredili novu cijenu za Ikardija te da će klub koji u svojim redovima želi vidjeti ovog 26-godišnjaka morati da plati 70 miliona eura.

Napoli je bio spreman da plati 65 miliona računajući i bonuse, a sada je Inter dodatno podigao svoje zahtjeve.

10:22 Napadač Kristal Palasa Vilfrid Zaha blizu je odlask aiz tog kluba koji je i odredio cijenu za svog golgetera.

Foto: Skysport.com

Za njega je itekako zainteresovan Pari Sen Žermen, ali će Francuzi za Zahu morati da izdvoje 120 miliona eura.

Zaha je bio na meti Arsenala, zatim ga je Everton pokušavao dovesti u završnici prelaznog roka u Engleskoj, ali je igrač odlučan da pronađe klub izvan Engleske.

07:38 Mladi ukrajinski fudbaler Vasil Kravets koji nastupa za Leganes interesantan je katalonskom velikanu Barseloni.

Foto: Goal.com

Ovaj 22-godišnji igrač pokriva poziciju lijevog beka, a Barsa bi željela da ga dovede u svoj tim, a zatim naredne sezone prekomanduje u prvi, piše Ser Deportiva.

Barselona se nada da će postići dogovor oko pozajmice do kraja sezone s opcijom da otkupi Kravetsa nakon toga za 4 miliona eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve