Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Napoli odbio 95 miliona od Junajteda za Kulibalija

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

Foto: Antenam.net

VI DAN (8.06.2019) 

15:30 Madridski Real prvo je ponudio 90.000.000, a sada je i Mančester junajted udario u zid San Paola. Prema saznanjima Korijere delo Sporta engleski klub je na adresu Napolija poslao konkretnu ponudu od 95.000.000 eura za Kalidua Kulibalija, ali je gazda Aurelio de Laurentis to glatko odbio.

Foto: Antenam.net

De Laurentis uostalom odavno govori da Kulibali sigurno neće otići za obeštećenje manje od 100.000.000 eura, u stvari, da sve ispod toga neće ni razmatrati. Bar ne do sljedećeg ljeta kada će se aktivirati klauzula po kojoj će Kulibalijeva sloboda koštati 150.000.000 eura.

Naravno, to ne znači da neće smekšati stav, ali kako se pored Reala i Junajteda interesuje i Pari Sen Žermen prije će De Laurentis pokušati da izazove licitaciju udvarača koja bi cijenu mogla da podigne i značajno preko 100.000.000.

Navodno, u Napulju očekuju i novu ponudu Mančester junajteda, pošto po svemu sudeći neće uspjeti da na Old Traford privole Matijsa de Lihta. A baš im treba štoper.

13:50 Geret Bejl i definitivno ne želi da napušta Real Madrid. AS danas potvrđuje pisanja medija već sedmicama, da velški fudbaler neće otići iz Madrida.

Tamo ga navodno niko ne želi, ali to ga ne zanima.

Razlog je novac, jer ima još tri godine ugovora dobro plaćenog i ne zanima ga uopšte hoće li igrati fudbal.

Real će tako morati da plati Velšaninu 51 milion eura iako neće imati nikakvu korist.

09:49 Belgijski fudbaler Eden Azar zvanično je prešao iz Čelsija u Real Madrid, potvrdio je španski gigant.

Foto: Marca.com

Azar je potpisao ugovor do 2024. godine i već zadužio kultni bIJeli dres s brojem sedam.

Najtrofejniji klub Evrope je za transfer izdvojio oko 100 miliona eUra, što je za 40 miliona više nego što je dao Ajntrahtu za Luku Jovića prIJe samo četiri dana.

Azar je od 2012. godine bio član “plavaca”, a nastupao je još za Lil.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve