Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Felipe stiže u Atletiko, De Hea dobija povišicu

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XXXI DAN (03.07.2019)

17:31 Fudbalski reprezentativac Brazila Felipe, koji je posljednje tri sezone nastupao za portugalski Porto, karijeru će nastaviti u Atletiko Madridu.

Foto: 90min.com

U saopšenju iz madridskog kluba potvrđeno je kako će brazilski štoper danas doputovati u Madrid, gdje će potpisati ugovor koji će ga za Atletiko vezati naredne tri sezone.

Tako će crnogorski reprezentativac Stefan Savić dobiti novog saigrača, ujedno i konkurenciju u zadnjoj liniji odbrane.

Iz Atletika navode kako je plan da Felipe popuni prazninu u odbani koja je nastala odlaskom Urugvajca Dijega Godina, sada novog člana Intera, prenosi Anadolija.

Felipe (30) je 2016. godine iz brazilskog Korintijansa za dva miliona eura prešao u Porto, a tokom posljednje sezone provedene u Portugalu privukao je pažnju brojnih fudbalskih stručnjaka u Evropi.

Iz Porta su ranije saopštili da je 28. maja postignut dogovor oko prelaska Felipea na Metropolitano, te da će ovaj transfer iznositi 20 miliona eura.

https://twitter.com/Atleti/status/1146334405356675072

16:48 Mančester Junajted će ponuditi novi ugovor Davidu De Hei.”Crveni đavoli” već neko vrijeme pokušavaju da nađu model koji odgovara španskom golmanu, a ovaj put će maksimalno pojačati ponudu.

Foto: Forbes.com

De Hea bi trebalo da postane najplaćeniji golman svijeta, ako pristane na ovu ponudu Junajteda.

On trenutno zarađuje sedmično 240 hiljada funti, a dobiće više novca.

Ugovor mu ističe narednog ljeta, a u Junajted je stigao 2011.

Dosta se pričalo o mogućem prelasku u Real Madrid, ali nakon što je Kurtoa prešao na Bernabeu takve su najave prestale.

15:55 Atletiko Madrid je i definitivno napustio još jedan fudbaler. Rodri je otkupio svoj ugovor od madridskog kluba, pa je sada slobodan u izboru nove sredine.

Foto: 90min.com

Nešto poput Nejmara koji je tako napustio Barselonu, Rodri je platio otkupnu klauzulu.

Ona je iznosila 70 miliona eura.

Vjeruje se da mu je u tome pomogao Mančester Siti.

Građani će moći da angažuju Rodrija, a pri tome neće uništiti i onako loš bilans u finansijskom fer pleju.

Gvardiola će dobiti još jednog dobrog igrača…

11:49 Real Madrid spreman je da Mančester Junajtedu ponudi Gereta Bejla i novac u zamjenu za Pola Pogbu, prenosi španska Marka.

Foto: Dailystar.co.uk

Pogba je prioritet trenera Zinedina Zidana, ali Madriđani nemaju namjeru da ga dovedu za 150 miliona eura, koliko ga procjenjuju u Mančesteru, pa će pokušati da u sav posao ubaci bivšeg fudbalera londonskog Totenhema.

Bejl je ranije bio na meti Junajteda, sada nije u planovima Zidana, posebno zbog najveće plate u klubu od 15 miliona eura i očekuje se da ode ovog ljeta.

Real je već potrošio preko 300 miliona eura na transfere na početku prelaznog roka, među kojima je i Luka Jović plaćen 60 miliona, ali Zidanu je neophodan još jedan vezista vrhunskog kvaliteta.

09:33 Štoper Bornmuta Nejtan Ake blizu je potpisao za Mančester siti, prenose engleski mediji.

Foto: Dailystar.co.uk

Činilo se da je Sti ohladio svoj interes za Lesterovog štopera Harija Megvajera nakon što su Lisice procijenile svog igrača na 100 miliona eura.

Prvaci Premieršipa su, kako piše L'Ekip, procijenili da je Ake znatno jeftinija alternativa od 44 miliona eura.

Raznovrsni Holanđanin, koji je osim prirodne pozicije na štoperu sposoban igrati i na lijevom beku te u sredini, prešao je u Bornmut prošlog ljeta za 22 miliona eura nakon što je impresionirao na posudbi iz Čelsija u sezoni 2016/17.

Izvorklix.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve