Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Totenhem želi da preotme Salibu od Arsenala, Mbape velika želja Reala

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XXIII DAN (25.06.2019)

17:43 Arsenal je na pragu dovođenja talentovanog defanzivca iz Sent Etjena, Vilijama Salibu koji je privukao veliku pažnju ostrvskih klubova. Među njima je i Totenhem koji će učini sve da pokvari posao gradskom rivalu i privoli 18-godišnjeg defanzivca na drugi kraj sjevernog Londona.

Foto: Goal.com

Sparsi nisu kupovali dvije godine i mnogi vjeruju da će ovog ljeta prekinuti tu “tradiciju”, Francuz bi koštao između 25 i 30 miliona eura što neće biti problem ni za Totenhem ni za Arsenal.

Sent Etjen bi ga najradije prodao pod uslovom da fudbaler ostane u timu i naredne sezone kao pozajmljen igrač.

Bliži Salibinom potpisu biće onaj klub koji je spreman da ga ostavi u redovima “zelenih”, a Arsenal bi da se pojača u defanzivi što prije…

15:30 Kilijan Mbape je velika želja Real Madrida, a prema pisanju Marke, kraljevski klub će u “napad” za njegov potpis krenuti sljedećeg ljeta. Navodi se da će Florentino Perez vremenom postići dogovor sa igračem, koji će potom izvršiti pritisak na klub da ga proda.

Foto: Sportsport.ba

Marka podsjeća da je po istom šablonu prvi čovjek Madriđana “sredio” dolazak Edena Azara i uštedio 100 miliona eura.

Mbapeov ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe 2022. godine, a najbolji mladi fudbaler minulog Mundijala u Rusiji je nedavno izjavio “da u budućnosti želi da preuzme više odgovornosti. Možda i u dresu nekog drugog kluba“.

Spekuliše se da bi Real njegovim dovođenjem srušio svjetski rekord u visini transfera.

14:22 Nejmar se ovog ljeta vraća u Barselonu, tvrdi katalonski Sport. Brazilac je prihvatio ponudu šampiona Španije, pa će poslije dvije sezone napustiti Pari Sen Žermen.

Foto: Psg.fr

Sjajni ofanzivac će, navodno, potpisati petogodišnji ugovor u vrijednosti od 120 miliona eura.

Sada je na upravi Barse da se sa francuskim prvakom dogovori oko visine obeštećenja.

Podsjetimo, Nejmar je za Barselonu igrao od 2013. do 2017. kada je za 222 miliona eura prešao u PSŽ.

12:01 Čelnici engleskog kluba Lidsa kontaktirali su legendarnog fudbalera Rome Frančeska Totija.

Foto: BBC.co.uk

Navodno, Lids je ponudio Totiju mogućnost da se vrati iz penzije i potpiše jednogodišnji ugovor s ovim klubom. Lids želi povratak u Premieršip i vjeruju da im u tome mogu pomoći Toti i Bufon.

Međutim, teško je očekivati da će Toti prihvatiti ovu ponudu jer je već dvije godine van takmičarskog ritma. Ali, ukoliko dobije ponudu za neku od direktorskih mjesta onda postoji mogućnost da razmisli o dolasku u Lids.

10:20 Srpski fudbalski reprezentativac iz Lacija Sergej Milinković-Savić dogovorio je lične uslove sa Pari Sen Žermenom i petogodišnji ugovor vrijedan ukupno 25 miliona eura, prenosi Kalčomerkato.

Foto: Dailystar.co.uk

Kako se navodi, Sergej i njegov menadžer Mateja Kežman pristali su na transfer u Pariz i preostalo je da visinu obeštećenja utanače dva kluba.

Na čitavom poslu insistira novi sportski direktor “svetaca” Leonardo, koji izuzetno cijeni Milinković-Savića i prošlog ljeta je htio da ga dovede u Milan, ali nije uspio.

Isti izvor piše da je rimski klub na čelu sa predsjednikom Klaudiom Lotitom odbio prvu ponudu od 55 miliona eura, ali se Parižani spremaju za drugu mnogo jaču.

Vjeruje se da će transfer da iznosi preko 70 miliona eura, čime bi Milinković-Savić srušio nedavni rekord Luke Jovića iz Ajntrahta u Real Madrid i postao najskuplje plaćeni srpski fudbaler ikada.

08:44 Holandski Ajaks doveo je reprezentativca te zemlje Kvinsija Promesa u svoje redove.

Foto: Twitter

“Kopljanici” su platili za Promesa 15,7 miliona eura, a transfer može da poraste do 17,2 miliona preko bonusa.

Promes (27) je sa šampionom Holandije potpisao petogodišnji ugovor, a došao je na insistiranje trenera Erika ten Haga s kojim je sarađivao u Go Ahed Iglsima.

Tokom karijere je igrao još za Tvente i Spartak iz Moskve, koji ga je prodao Sevilji za 20 miliona.

Nakon što je dominirao u Rusiji sa 66 golova na 135 susreta, podbacio je u Španiji sa svega pet pogodaka prošle sezone.

Ajaks je prije Promesa doveo Razvana Marina za 12,5 miliona iz Standarda iz Lijeza, golmana Kjela Šerpena, Kika Pierea i Lisandra Martinesa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve