Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: 140 miliona, Rakitić i Dembele za Nejmara, Biragi u Interu

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

29.08.2019

10:33 Italijanski fudbalski reprezentativac Kristijano Biragi vratio se u matični Inter na pozajmicu iz Fiorentine, objavio je danas velikan iz Milana.

Foto: Sempreinter.com

Hitri lijevi bek ponikao na stadionu “Ðuzepe Meaca”, ali je odigrao samo dvije utakmice za Inter i to u Ligi šampiona, posle čega se potpuno afirmisao u Fiorentini i stigao do dresa Azura.

Upravo se iz Fiorentine, koja ga je prije dvije godine dovela iz Intera, prvo na pozajmicu, a potom i otkupila, vraća među “neroazure” sa pravom da potpiše trajni ugovor narednog ljeta ako se odluče na transfer i plate 12 miliona eura.

07:49 Do kraja prelaznog roka ostalo je još par dana, a Brazilac Nejmar još uvijek nije napustio PSŽ, iako se odavno piše o njegovom povratku u Barselonu.

Foto: Linternaute.com

List „Le Parisijen“ izvijestio je da je aktuelni šampion Španije Francuzima ponudio 140 miliona eura i dva igrača – Ivana Rakitića i Usmana Dembelea – u zamjenu za Brazilca, a Parižani ozbiljno razmišljaju o tome.

Nejmar, koji je prije dvije godine za rekordnih 222 miliona eura iz Barselone prešao u Pariz, po svaku cijenu želi da se vrati u svoj nekadašnji klub. Njegov ugovor sa klubom iz francuske prijestonice važi do ljeta 2022. godine.

Ostaje da se vidi da li će PSŽ pristati na pomenutu poundu Barselone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve