Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Milan poslao ponudu Arsenalu za Toreiru, Nejmar se vraća u Barselonu

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XXI DAN (23.06.2019)

16:37 Uprava Milana pokušava da na “San Siro” preseli vezistu “Tobdžija” Lukasa Toreiru. Urugvajski internacionalac je velika želja novog trenera Marka Đampaola, koji je sa Toreirom sarađivao u Sampdoriji.

Foto: Mozzartsport.com

Ipak, ekipa iz Sjevernog Londona ne želi tek tako da ga se odrekne, pokazao je već u prvoj sezoni Urugvajac da je veliko pojačanje za “gunere”.

Ali, ne odustaju “rosoneri”, prema informacijama iz Italije, spremili su i ponudu.

Žele Toreiru na pozajmicu u trajanju od dvije sezone, za koju su spremni da plate osam miliona eura, a pritom bi se obavezali da po isteku pozajmice njegov ugovor otkupe za 38 miliona eura, koje bi isplatili odjednom.

Vidjećemo šta na “Emirejtsu” misle o ovoj ponudi, Toreira je bitan šraf u Emerijevoj mašineriji i odlazak Urugvajca bi sasvim sigurno bio veliki udarac.

16:15 Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar najavio je povratak u Barselonu, prenijeli su španski mediji. List “Mundo Deportivo” prenio je da Barselona namjerava da ponudi Nejmaru isti ugovor koji je imao prije odlaska u Pariz 2017. godine, uz godišnju platu od 22 miliona eura.

To bi bilo četiri miliona manje od trenutne plate koju reprezentativac Brazila ima u Pari Sen Žermenu.

Kako je naveo španski “Sport”, Nejmar je u poruci fudbalerima Barselone sa kojima je zajedno u vocap grupi napisao: “Ne brinite, dolazim”.

Vlasnik i uprava Pari Sen Žermena su prije nekoliko mjeseci u Dohi održali sastanak i saglasili se da je Nejmarovo ponašanje štetno za klub, zbog čega bi Brazilac mogao da ode.

List “Parizijen” prenio je da Pari Sen Žermen traži za Nejmara 300 miliona eura.

14:03 Brazilski defanzivac Dani Alveš napustio je Pari Sen Žermen. Iskusni desni bek je na Instagramu objelodanio vijest o odlasku iz tabora francuskog šampionata.

Foto: Cdm.me

“Danas sam zatvorio još jedan ciklus u mom životu, ciklus pobjeda, učenja i iskustava. Volio bih da se zahvalim porodici PSŽ-a na šansi da zajedno izgradimo stranicu istorije kluba. Zahvalio bih se svima u klubu na privrženosti, poštovanju od prvog dana. Sve ima svoj početak, sredinu i sada je vrijeme kada ovdje stavljamo tačku. Izvinjavam se ako u bilo kom trenutku nisam bio dobar na terenu, ako sam napravio neku grešku, samo sam se trudio da uradim najbolje. Veliki zagrljaj svima i nadam se da vam ne nedostaju moje ludosti”, napisao je Dani Alveš.

Dani Alveš je dres “svetaca” nosio od 2017. godine i osvojio dvije titule prvaka Francuske i jedan Kup.

Brazilac je u karijeri igrao i za Bahiju, Sevilju (šest godina), Barselonu (šest godina), te Juventus u sezoni 2016/2017.

13:48 Juventus više ne računa na Marija Mandžukića i Samija Kediru, tvrde italijanski mediji. Navodno, hrvatski i njemački internacionalac nisu u planovima novog trenera Mauricija Sarija.

Foto: Juventus.com/en

Oba igrača imaju važeće ugovore sa “starom damom” do juna 2021. godine.

Ono što je sigurno, to je da će Juve sporazumno raskinuti saradnju sa Kedirom.

11:17 Italijanski fudbaler Lorenco Insinje karijeru bi mogao da nastavi u Atletiku iz Madrida.

Foto: Independent.co.uk

Insinje je već godinama uzdanica Napolija, a gazda tog tima Aurelio De Laurentis traži 80 miliona za omalenog tehničara.

Inače, Atletiko Insinjeu nudi petogodišnji ugovor vrijedan 6.5 miliona eura po sezoni, što je mnogo više nego što zarađuje u Napoliju.

09:07 Fudbaler Kristala Palasa Aron Van Bisaka jako je blizu prelaska u Mančester junajted.

Foto: Metro.co.uk

Kako su britanski mediji naveli, transfer Arona Van Bisake iz Kristal Palasa u Mančester junajted biće vrijedan oko 47,5 miliona eura.

Dvadesetjednogodišnji engleski fudbaler igra na poziciji desnog beka i vjerovatno će biti veliko pojačanje za tima Ole Gunara Solskjera.

Aron Van Bisaka je protekle sezone odigrao 39 utakmica za Kristal Palas u svim takmičenjima, a trenutno nastupa za Englesku na šampionatu Evrope sa fudbalere mlađe od 21 godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve