Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Lindelofu prijetili smrću jer nije igrao za Švedsku

Reprezentacija Švedske nije loše prošla na ta dva meča i bez Lindelofa: najprije je kod kuće pobijedila Rumuniju 2:1, da bi onda osvojila bod na gostovanju u Norveškoj (3:3)

Fudbaler Mančester junajteda Viktoru Lindelofu nije bilo lako prethodnih dana jer je dobio prijetnje smrću zato što nije igrao za Švedsku na mečevima sa Rumunijom i Norveškom u kvalifikacijama za Euro 2020.

Foto: Sky sport

Lindelof je preskočio prve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, jer je želio da prisustvuje rođenju djeteta, ali to navijači Švedske nijesu najbolje shvatili.

To je otkrio menadžer Crvenih đavola Ole Gunar Solskjer poslije pobjede nad Votfordom (2:1), jer je medije interesovalo zašto je Lindelof gledao meč sa tribina.

„Smatrali smo da je bolje za Viktora da ne igra, jer ima neke privatne stvari da riješi. Nije ništa strašno, biće sve u redu“, poručio je Solskjer.

Reprezentacija Švedske nije loše prošla na ta dva meča i bez Lindelofa: najprije je kod kuće pobijedila Rumuniju 2:1, da bi onda osvojila bod na gostovanju u Norveškoj (3:3).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve