Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Lijevi bek najbolji strijelac Petrovca: Bitan doprinos Andrije Ražnatovića

To je drugi remi ,,nebo-plavih“ u uvodna tri kola – zaslužen, kao i onaj premijerni na gostovanju Sutjesci. U oba susreta imao je prednost, s tim što je u Nikšiću iznosila 2:0

Petrovac je na gostovanju Titogradu imao prednost od 14. minuta, ali je potom bio na ivici poraza, od kojeg se spasio u trećem minutu nadoknade, kada je Nikola Zvrko u namjeri da centrira zatresao protivničku mrežu.

Petrovac i Titograd, Foto: Pobjeda.me

To je drugi remi ,,nebo-plavih“ u uvodna tri kola – zaslužen, kao i onaj premijerni na gostovanju Sutjesci. U oba susreta imao je prednost, s tim što je u Nikšiću iznosila 2:0.

“Zadovoljni smo remijem jer smo do njega došli u posljednjem trenutku, a što se tiče igre – mislim da smo bili bolji rival. Mogli smo da uzmemo tri boda, ali na kraju nas je sreća pogledala i možemo da budemo zadovoljni epilogom”, rekao je Andrija Ražnatović, strijelac vodećeg pogotka za Petrovčane.

Petrovac još ne zna za pobjedu ove sezone, između dva gostujuća remija upisao je poraz od Podgorice pod Malim brdom (1:0), ali s obzirom na ambicije rivala sa kojima se susretao, dva boda u tri kola i nijesu toliko loš učinak.

Uz to, Nenad Vukčević ovog ljeta ,,sklapa“ umnogome izmijenjenu ekipu u odnosu na onu iz prošle sezone.

“Moglo je i bolje, naročito ako se uzme u obzir da smo vodili 2:0 protiv Sutjeske. Ali, u pitanju je tim koji je kandidat za trofeje, dok je Podgorica jedina sa maksimalnim učinkom iz tri kola, ubjedljivo je savladala Budućnost (4:0), i nije slučajno što su bili uspješniji od nas. Takođe, ni gostovanje Titogradu nikada nije lako”, naveo je Ražnatović.

Ražnatović je lijevi bek i pomalo je neobično da je poslije tri kola najbolji strijelac svog tima. Pogađao je protiv Sutjeske i Titograda – dobar učinak za igrača na toj poziciji.

“Zadovoljan sam svojim učinkom, lijepo je upisati u strijelce, iako mi to nije primarni zadatak. Naravno, uvijek može bolje, a najvažnije je da pomognem ekipi i pružim ono što se od mene traži da bismo ostvarili dobar rezultat”, dodao je Ražnatović.

Možda bi golgeterski skor mogao da poboljša u narednom kolu protiv svog bivšeg kluba, Rudara. Ili da asistencijom ,,pogura“ Petrovac da preskoči Pljevljake na tabeli…

“Čeka nas teško gostovanje neugodnom protivniku. Ipak, imamo dvije sedmice da se spremimo i vjerujem da ćemo pružiti dobru partiju”, poručio je Ražnatović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve