Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Lijepa vijest iz Varšave: Vešović se vratio ekipnim treninzima

Povratak Vešovića ekipnim treninzima dobra je vijest i za selektora Crne Gore Miodraga Radulovića, koji bi na odličnog univerzalca mogao da računa za narednu akcija ''sokola'', u septembru ove godine

Fudbalska vijest dana stigla je iz Varšave.

Crnogorski reprezentativac Marko Vešović vratio se ekipnim treninzima u Legiji prvi put otkad je doživio tešku povredu.

Vešović se povrijedio 21. juna 2020. u 45. minutu utakmice sa Slaskom, kada nije ni bio u duelu sa protivničkim igračem.

Dijagnoza je bila stravična – lom ukrštenih ligamenata koljena i pauza od najmanje osam mjeseci.

Dvadeset četvrtog novembra Vešović je prvi put istrčao na teren trening kampa poljskog velikana, a četiri mjeseca kasnije konačno se priključio radu sa saigračima.

– Već sam bio blizu povratka, ali dogodila se povreda. Srećom, injekcije su pomogle, sada se osjećam bolje. Trenutno radim prema sljedećem programu – dva dana rada na terenu, pa jedan u teretani. Danas sam prvi put trenirao s ekipom, rekao je Vešović za klupski sajt.

Dvadeset devetogodišnji Podgoričanin uskoro bi mogao da učestvuje i u kontakt igri.

– Vešo se postepeno vraća u tim. Za sada radi takozvane nekontakne vježbe, ali već može da učestvuje u elementima treninga poput završnice, centaršuteva, istrčavanja dionica… Postepeno povećavamo opseg njegovih mogućnosti i uskoro će moći da igra utakmice. Čekamo završne testove koji će se obaviti za sedmicu i po i oni će nam dati odgovor o stvarnom fizičkom stanju igrača, objasnio je Filip Latavjec, doktor prvog tima Legije.

Povratak Vešovića ekipnim treninzima dobra je vijest i za selektora Crne Gore Miodraga Radulovića, koji bi na odličnog univerzalca mogao da računa za narednu akcija ”sokola”, u septembru ove godine.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve