Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Lijep gest šampiona CG: Fudbaleri Sutjeske posjetili Dječije odjeljenje nikšićke bolnice

U nadi da će bar malo olakšati boravak u bolnici našim najmlađim sugrađanima, fudbaleri Sutjeske danas su poklonima i navijačkim rekvizitima obradovali mališane na Dječjem odjeljenju Opšte bolnice u Nikšiću

Novogodišnji praznici predstavljaju posebnu radost za namjlađu populaciju, ali na žalost, postoji veliki broj djece koji ovaj period neće provesti u toplom porodičnom okruženju.

Sutjeska i djeca, Foto: Cdm.me

U nadi da će bar malo olakšati boravak u bolnici našim najmlađim sugrađanima, fudbaleri Sutjeske danas su poklonima i navijačkim rekvizitima obradovali mališane na Dječjem odjeljenju Opšte bolnice u Nikšiću.

“Uvijek nam je srce puno kada izmamimo osmjeh na lica mališanima koji su naša budućnost i donesemo im bar malo radosti i ohrabrenja u periodu godine kojem se upravo najmlađa populacija najviše raduje”, rekli su u glas fudbaleri Sutjeske.

“FK Sutjeska će nastaviti da promoviše zdrave stilove života, uz veliku odgovornost prema djeci. Naša obaveza je da se brinemo o najmađima, i budemo dostojni reprezenti grada i države u svakoj prilici”, saopšteno je iz nikšićkog kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve