Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Liga šampiona: Mogu li nova lica sa klupe da sruše imperiju

Dva najbolja tima posljednjih desetak godina ponovo će se naći ''oči u oči'' od 19 sati u Podgorici i odigraće zaostali meč šestog kola Lige šampiona. A kakvu ''imperiju'' je napravio Đer, najbolje govori podatak da je posljednji put u EHF eliti poražen prije tačno tri godine

Nezaboravne 2012. Budućnost je konačno ”zagrlila” pehar Lige šampiona, a nakon toga osim ”plavih” dama i Đera, samo je još ĆSM Bukurešt bio šampion Evrope. Velikan iz Podgorice još 2015, a mađarski gigant 2013, 2014, 2017, 2018. i 2019.

Dva najbolja tima posljednjih desetak godina ponovo će se naći ”oči u oči” od 19 sati u Podgorici i odigraće zaostali meč šestog kola Lige šampiona.

A kakvu ”imperiju” je napravio Đer, najbolje govori podatak da je posljednji put u EHF eliti poražen prije tačno tri godine.

Priliku da sruše nestvaran niz mađarskog tima imaće Milena Raičević i Suzana Lazović, koji će na klupi Budućnosti zamijeniti Bojanu Popović, koja je pozitivna na kovid-19.

– Veliki izazov očekuje Suzanu i mene, ali bih više pričala iz ugla igračice. Drugi dio sezone smo otvorile na pravi način, igramo lijep rukomet, bez obzira na to ko je protivnik. Tako treba da nastavimo i protiv Đera, koji ima sjajan sastav i kojem ne treba trošiti riječi, poručila je Milena.

Šansu za trijumf “plave” će tražiti u čvrstoj odbrani.

– Da, ona je ključna”, jasna je Suzana. “Vjerujem da će ekipa kao i u prethodnim utakmicama odigrati agresivno i sa velikom energijom, da će timska igra biti odgovor na kvalitet protivnika.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve