Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Liga šampiona: Čelsi i Real na Stamfordu vrebaju finale

Čelsi će na Stamford Bridžu dočekati najtrofejniju evropsku ekipu i pokušati da se po treći put u istoriji plasira u finale najelitnijeg takmičenja. Nakon prve utakmice u Madridu, u kojoj je rezultat bio 1:1, šanse londonskom timu za plasman dalje su se povećale, ali svakako da su ''Plavci'' i dalje daleko od cilja

Drugi finalista ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona biće poznat večeras.

Čelsi će na Stamford Bridžu dočekati najtrofejniju evropsku ekipu i pokušati da se po treći put u istoriji plasira u finale najelitnijeg takmičenja.

Nakon prve utakmice u Madridu, u kojoj je rezultat bio 1:1, šanse londonskom timu za plasman dalje su se povećale, ali svakako da su ”Plavci” i dalje daleko od cilja.

Sa druge strane, Real Madrid želi nakon tri godine da se opet domogne pehara, međutim Španski gigant nije na pravi način iskoristio prednost domaćeg terena prije osam dana, pa će iz Londona pokušati da trasira put ka Istambulu gdje se igra ovosezonsko finale.

Podsjetimo se da su strijelci u prvom susretu bili Pulišić u 14. za engleskog predstavnika, a konačan rezultat postavio je Benzema u 29. minutu.

Duel između Čelsija i Reala igra se od 21 sat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve