Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Liga šampiona: Bajern u paklu “Enfilda”, Barsa gostuje Lionu!

Engleski mediji pišu da menadžer "Redsa" Jirgen Klop ima velikih poteškoća u sastavljanju odbrane - Virdžil Van Dajk je suspendovan, a Dejan Lovren je povrijeđen, pa će Njemac morati da "skrpi" odbranu za večerašnji veliki duel.

Večeras su na programu dvije utakmice osmine finala Lige šampiona, a očekuju na s zanimljivi susreti u Engleskoj i Francuskoj.

Foto: Champions league

Prošlogodišnji finalista Liverpul dočekaće na svom “Enfildu” Bajern iz Minehna što je jedan od derbija ove faze takmičenja.

Engleski mediji pišu da menadžer “Redsa” Jirgen Klop ima velikih poteškoća u sastavljanju odbrane – Virdžil Van Dajk je suspendovan, a Dejan Lovren je povrijeđen, pa će Njemac morati da “skrpi” odbranu za večerašnji veliki duel.

Sa druge strane, Niko Kovač, strateg Bajerna je u boljoj situaciji, a njemački mediji pišu da je jedina dilema da li će Hames Rodriges biti na klupi ili u prvih 11. Bavarski velikan će imati protiv sebe i sjajnu atmosferu na “Enfildu”.

https://twitter.com/FCBayernEN/status/1097763968892973056

U drugom duelu večeri Barselona će gostovati Olimpiku iz Liona na “Grupama” stadionu.

Barsu očekuje sigurno težak posao. Lion je kroz grupnu fazu pokazao da je ozbiljna ekipa, naročito kod kuće, gdje je atmosfera uvijek uzavrela i nikom nije lako.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1097609575715520512

Ipak, Barselona je po svim parametrima favorit i sve osim njenog prolaska dalje bilo bi pravo iznenađenje.

Oba duela počinju u 21 sat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve