Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Liga Evrope: Terzić zove Savićevića na meč Zvezda – Milan

Kako je Terzić naveo, Savićević je obilježio epohu i u Zvezdi i u Milanu, bio je ljubimac navijača na Marakani i na San Siru.

Fudbaleri Crvene zvezde i Milana biće rivali u šesnaestini finala Lige Evrope, a poziv da prisustvuje meču na stadionu Rajko Mitić dobiće i član zlatne generacije beogradskog kluba, kasnije i veliki as ”rosonera” Dejan Savićević.

To je najavio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, iako podsjećanja radi, nije u dobrim odnosima sa predsjednikom naše kuće fudbala.

– Naravno da ćemo Dejana Savićevića, kao legendu Zvezde i Milana, pozvati na utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope između našeg i italijanskog kluba, kazao je Terzić u razgovoru za ”Srpski telegraf”.

Kako je naveo, Savićević je obilježio epohu i u Zvezdi i u Milanu, bio je ljubimac navijača na Marakani i na San Siru.

– Zbog njegove magije se dolazilo na stadione. On je istinska legenda i čovjek koji je postao asocijacija i za Zvezdu i za Milan. Zato ćemo ga pozvati da bude specijalni gost na našem meču u februaru, a nadamo se da će i naši navijači imati prilike da ga pozdrave. Biće to spektakl za uživanje, poručio je Terzić.

Savićević je u junu prošle godine rekao je da je Terzić ”bacio atomsku bombu na fudbal u Crnoj Gori” i bio ključni izvršilac u ucjenjivačkoj kampanji, koja je rezultirala odlascima Ljubiše Tumbakovića, Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića iz reprezentacije na dan meča sa Kosovom.

Susret Crvene zvezde i Milana na rasporedu je 18. februara, a revanš na San Siru igraće se sedam dana kasnije.

Genije je svojevremeno s oba kluba došao do pehara u Ligi šampiona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve