Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Lids sve bliži Premijer ligi

Fudbaleri Lidsa iskoristili su remi Vest Bromviča na "Ivud parku", slavili su na gostovanju u Velsu protiv Svonsija sa 0:1 (0:0) i tako napravili veliki korak ka osvajanju titule, ali i ka direktnom plasmanu u elitni rang.

Fudbaleri Lidsa iskoristili su remi Vest Bromviča na “Ivud parku”, slavili su na gostovanju u Velsu protiv Svonsija sa 0:1 (0:0) i tako napravili veliki korak ka osvajanju titule, ali i ka direktnom plasmanu u elitni rang.

epa08108876 Leeds United's manager Marcelo Bielsa reacts during the English Emirates FA cup third round soccer match between Arsenal FC and Leeds United held at the Emirates stadium in London, Britain, 06 January 2020. EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Izjednačeno prvo poluvrijeme, nije bilo golova, ali su gosti u drugom dodali gas i to im se isplatilo u samom finišu.

Igrao se 89. minut kada je nakon dobre akcije po lijevoj strani lopta stigla do Ernandeza, koji je na desetak metara od gola “Labudova” uspio da se namnesti na udarac, potom i da jako precizno šutira i da od stative smjesti loptu u mrežu domaćina za 0:1.

Do kraja nije bilo promjene rezultata, nakon 43 odigrana kola Lids je prvi na tabeli sa 84 osvojena boda, tri više od Vest Broma i šest od trećeplasiranog Brentforda.

Na korak su od plasmana u Premijer ligu, a veoma su blizu i osvajanja titule u Čempionšipu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve