Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ličina: Ulazimo u pobjednički ritam

Gradili su izabranici Miljana Radovića prvi proljećni trijumf, igrali dobro od početka meča i zaslužili tri boda

Vlado Giljen je rovit i u Beranama nije bio na golu Sutjeske, ali dostojna zamjena, kao i uvijek, bio mu je Suad Ličina, koji je sačuvao mrežu u pobjedi nad Jazerom (2:0).

Gradili su izabranici Miljana Radovića prvi proljećni trijumf, igrali dobro od početka meča i zaslužili tri boda.

Nijesu, doduše, ni očekivali lak zadatak, tim prije što su s Jezerom u okviru priprema, nedavno, odmjerili snage i uvjerili se da to može biti nezgodan protivnik, kao jesenas kada su izgubili kraj Bistrice.

I, kao što su i najavljivali, Nikšićani su odigrali maksimalno požrtvovano i zahvaljujući solidnoj gol razlici zadržali drugu poziciju na tabeli, mada imaju 35 bodova kao i trećeplasirani Dečić.

”Plavo-bijeli” će upravo sa Zetom, koja je minulog vikenda poražena od Tuzana, igrati u subotu kraj Bistrice i očekuju prvu proljećnju pobjedu u svom gradu.

Golman Ličina zadovoljan je rezultatom ostvarenim u Beranama, a još zadovoljniji igrom svog tima.

– Sve nam ide po planu. Šteta je što nijesmo uzeli koji bod više ovog proljeća, jer smo zaista na nivou bili u svakom susretu, ali poele su i pobjede. Vjerujem da nastavljamo niz. Jezero ne zaslužuje mjesto koje trenutno zauzima na tabeli i mislim da će prvoligaški status obezbijediti bez baraža. Imaju dobre pojedince, odličnu tranformaciju kada osvoje loptu… Bili smo bolji možda baš za ta dva pogotka. Sad s eokrećemo meču sa Zetom, a oni tradicionalno dobro igraju protiv nas. Slični smo, forsiraju pas igru kao i mi, ali ne očekujem da ćemo posustati. Odavno nijesmo poraženi i vjerujem da nastavljamo u istom ritmu, pa i da ćemo iz meča u meč, kako sezona bude odmicala, biti sve bolji. Kad to kažem, jasno je šta očekujemo naredne subote, poručio je golman Sutjeske Suad Ličina.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve