Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Ličina: Nije lako pobjeđivati, na nas se gleda kao favorite

Dva se puta tresla mreža na golu gostiju i to već u prvom minutu, a realno je bilo da je aktuelni šampion makar još dva puta pogodio, jer stvoreno je mnogo prilika i izabranici Nikole Rakojevića imali su potpunu dominaciju pogotovo u prvom dijelu meča

Desetkovana je Sutjeska ponovo bila, bez kapitena Giljena na golu, bez Cigera i Bulatovića u zadnjim redovima, Nikolića od početka u napadu, ali s Komom je lako izašla na kraj.

SUtjeska, Foto: Cdm.me

Dva se puta tresla mreža na golu gostiju i to već u prvom minutu, a realno je bilo da je aktuelni šampion makar još dva puta pogodio, jer stvoreno je mnogo prilika i izabranici Nikole Rakojevića imali su potpunu dominaciju pogotovo u prvom dijelu meča.

“Nakon svake utakmice koju dobijemo, obično se kaže očekivano, jer mi zaista u svakom okršaju i želimo bodove, na nas se gleda kao favorite… Međutim, nije lako pobjeđivati. Kom jeste pri dnu tabele, ali u drugom poluvremenu je potvrdio da ima kvalitet, čak iako je bio prinuđen da igru, nakon pola sata, nastavi bez povrijeđenog Vujovića. Pribijavali smo ih se i zbog toga što nijesmo mogli nastupiti u najjačem sastavu, ali kad se utakmica otvori kako treba, kad postignete gol kao što smo mi već u drugom minutu, sve ide mnogo lakše. Sad slijedi prvenstvena pauza, vjerujem da ćemo je dobro iskoristiti, da će se svi koj i su povrijeđeni ili roviti oporaviti i onda nastavljamo u najjačem ritmu” kazao je nakon meča sa Komom golman nikšićkog prvoligaša Suad Ličina i dodao:

“Prvenstvo je dugo i očigledno je da će biti neizvjesno. Jasno je i da se za trofeje neće boriti predviđeni dvojac Sutjeska i Budućnost, jer i Iskra je ambiciozna i niže dobre partije, a tu su i Zeta, Titograd, Podgorica. Uvjerili smo se na sopstvenoj koži da i ostali prvoligaši mogu da pobrkaju računicu, što znači da nema opuštanja i da moramo biti maksimalno koncentrisati i motivisani s bilo kim da igramo”.

Ličina je i ovog puta opravdao ukazano povjerenje, odbranivši jedan vrlo nezgodan šut Toskića u 26. minutu, kada je rezultat bio 1:0.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve