Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Leonardo: Mbape želi u Real, ali ne možemo da ga pustimo za 160 miliona

U PSŽ-u nijesu spremni da ga puste za 160 miliona eura, koliko je madridski klub juče ponudio. Mbapeu ugovor ističe sljedećeg ljeta, a klubu je obećao da neće otići bez obeštećenja

Direktor Pari Sen Žermena Leonardo potvrdio je da Kilijan Mbape želi da pređe u Real.

Međutim, u klubu nijesu spremni da ga puste za 160 miliona eura, koliko je madridski klub juče ponudio.

– Mbape želi da pređe u Real Madrid i mi ga nećemo zadržavati. Rekli smo ne prvoj ponudi iz Madrida, ali ako naši uslovi budu ispunjeni, onda ćemo vidjeti. Mbapeu smo dali dvije izuzetno jake ponude. Jednu da bude najvažniji igrač u timu prije dva mjeseca i jednu da bude iznad igrača koji su došli nedavno, rekao je Leonardo.

Francuzu ugovor ističe sljedećeg ljeta, a klubu je obećao da neće otići bez obeštećenja.

– Želimo da mu dokažemo da je on važan igrač, u središtu našeg projekta, ali ne iznad projekta. Izgledaju mi kao strategija ovi pokušaji da od nas dobiju negativan odgovor jer će tako pokazati da su sve pokušali i onda će čekati godinu da besplatno dobiju Kilijana. S druge strane, on je uvijek obećavao da neće otići besplatno. Zvanična ponuda Reala je daleko od onog što mi želimo, to je negdje oko 160 miliona eura, a to je manje od onoga što smo mi platili za njega 2017. godine.

Mediji u Francuskoj spekulišu da u Parizu nisu spremni da prodaju Mbapea za manje od 200 miliona eura.

– Nemamo u planu opet da razgovaramo sa Realom o Mbapeu. Rok je 31. august u ponoć, a mi ga nećemo pustiti za manje novca nego što smo ga platili jer još uvijek dugujemo novac Monaku. Nikada nismo otvorili vrata o odlasku Mbapea, baš nikada… Ljudi kažu da želim da ga prodam, a Naser Al Kelaifi i ja mislimo isto i ne želimo to da uradimo. Ako igrač želi ode, onda će to biti po našim uslovima, zaključio je Leonardo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve