Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Lenard: Završio sam sa trofejem, ali svi su ga zaslužili

Na kraju je sve završeno najbolje moguće po Lenarda, pošto je Toronto prvi put u istoriji došao do šampionskog slavlja svrgnuvši Golden Stejt sa trona sa 4-2 u pobjedama

Košarkaš Toronta i MVP finala NBA lige, Kavaj Lenard, izjavio je da je vjerovao u sebe sve vrijeme uprkos neočekivanom trejdu iz San Antonija u Reptorse.

Foto: Cdm.me

Na kraju je sve završeno najbolje moguće po njega, pošto je Toronto prvi put u istoriji došao do šampionskog slavlja svrgnuvši Golden Stejt sa trona sa 4-2 u pobjedama.

“Nisam ušao u sve ovo s namjerom da osvojim MVP nagradu. Svi su doprinijeli uspjehu. Završio sam sa trofejem, ali svi su ga zaslužili”, skromno je kazao Kavaj i dodao:

“Sve ovo mi mnogo znači. Prošlo ljeto je bilo teško, oporavljao sam se. Ali sam imao povjerenja, znao sam da ću da se vratim. Želio sam da se vratim na vrhunski nivo, da odigram kompletnu sezonu. Srećan sam zbog svega što sam učinio. Posebno je. Znate kako je bilo prošle godine, ali sam ostao dosljedan sebi. Ovdje su svi razumjeli kako se osećam.”

Lenard ima opciju da ostane u Torontu za platu od 21,329,750 dolara.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve