Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Leković: Spremni smo da odgovorimo izazovima

Fudbaleri Crne Gore jutros su otputovali za Olomouc, gdje će u ponedjeljak od 20:45 časova na ,,Ander“ stadionu igrati sa Češkom u četvrtom kolu grupe A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Fudbaleri Crne Gore arhivirali su remi sa Kosovom i okrenuli se gostovanju Češkoj. ,,Hrabri sokoli” juče su odradili trening na Trening kampu FSCG, uoči kojeg je sa novinarima razgovarao Dragoje Leković.

Foto: Fscg.me

“Igrači su spremni da odgovore izazovima, a prvi naredni je utakmica protiv Češke. Sve što se dogodi neočekivano, teško je podnijeti. Morali smo da se ponašamo onako kako nam nameću okolnosti i vjerujem da smo reagovali najbolje što smo mogli u tom trenutku. Svi znamo što se desilo, ali najvažnije je da smo uspjeli da sačuvamo grupu, da je ekipa ostala jedinstvena. I Stefan Savić i Stevan Jovetić su bili sa timom i prije i poslije utakmice. To dovoljno govori o tome kakva su grupa”, prokomentarisao je Leković dešavanja uoči meča sa Kosovom.

Meč sa Kosovom bio je još jedno u nizu specifičnih dešavanja vezanih za reprezentaciju Crne Gore.

“U sportu smo naučili da se uvijek pripremamo za ono prvo što slijedi, ne znajući šta sve može da se dogodi. Protiv Češke moramo da budemo pravi i ne idemo tamo samo da odigramo meč, već da probamo da pobijedimo. Vidjećemo da li ćemo uspjeti”, istakao je Leković.

Zdravstveni bilten možda bude bolji uoči gostovanja Češkoj u Olomoucu.

“Po sadašnjem stanju, Nikola Vukčević bi trebalo da bude spreman”, rekao je Leković.

Fudbaleri Crne Gore jutros su otputovali za Olomouc, gdje će u ponedjeljak od 20:45 časova na ,,Ander“ stadionu igrati sa Češkom u četvrtom kolu grupe A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

IzvorFSCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve