Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Lekić se priključila Budućnosti: Uvijek je postojala želja da budem plava

Karijera puna izazova 33-godišnje Andree Lekić. Nakon domaćih klubova u Srbiji, Krim, Đer, Vardar, Bukurešt i sada novi izazov koji se zove Budućnost

Bilo je to prvo, a vjerujemo da će biti i posljednje zakašnjenje Andree Lekić na trening Budućnosti. Ovoga puta je opravdano zakasnila 15 minuta jer se nije moglo prije stići od Podgorice, odnosno od aerodroma u Golubovcima. Ostavila je stvari u hotelu ,,Bjanka“ i strčala niz stepenice ka dvorani SC ,,Gorštak“.

Lekić, Foto: Pobjeda.me

Ljubazno je prihvatila da uvodni minuti pripadnu Areni i njenim čitaocima. Konačno sa rukometnom loptom i na treningu Budućnosti.

“Generalno mislim da je ovo najduži dolazak u neki klub u mojoj karijeri. Takve su okolnosti u kojima živimo sa korona virusom. Srećom sve se završilo kako treba i baš se radujem prvom treningu sa mojim budućim saigračicama i pod „komandom“ Dragana Adžića kojeg izuzetno cijenim”, bile su prve impresije Andree Lekić, nakon dolaska na trening u Kolašinu.

Žeđ za rukometom i pravim treningom nastala je u prethodnim mjesecima kada je epidemija sve poremetila.

“Svi sportisti su bili u specifičnoj situaciji. Mislim da sam uspjela da se organizujem i održim fizičku kondiciju na zavidnom nivou. Vjerujem da ću na pravi način odgovoriti zahtjevima priprema i svih kasnijih takmičarskih obaveza u Budućnosti”, smatra Lekić.

Karijera puna izazova 33-godišnje Andree Lekić. Nakon domaćih klubova u Srbiji, Krim, Đer, Vardar, Bukurešt i sada novi izazov koji se zove Budućnost.

“Tako je ali ja volim izazove. Izazove ne mogu da potrošim, stalno ih obnavljam. Bila sam prije nekoliko godina na korak od podgoričkog kluba. Mogu da kažem da je oduvijek postojala želja da budem dio „plavog“ kolektiva. Ostvarila se i vjerujem da će ovo biti sezona uspjeha i za mene i za Budućnost”, iskreno će na kraju Andrea Lekić.

Kao i svi sportisti ove planete i Andrea vjeruje da će sport u predstojećim mjesecima imati svoju šansu. Da će se dani i mjeseci treninga, nastaviti utakmicama i takmičenjima.

Na posljednje pitanje da li njeni Lekići imaju vezu sa Crnom Gorom, odgovorila je osmijehom i potvrdno. Možda to baš budu Lekići iz kolašinskih Bara Kranjskih i Trešnjevika.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve