Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Lejkersi traže centra: Hoakim Noah potencijalno rješenje

Kao jedna od opcija Lejkersa u zadnjih par dana najviše se spominje ime francuskog centra Hoakima Noaha koji je u prošloj sezoni igrajući za Memfis Grizlise oživio svoju gotovo ugašenu NBA karijeru

Nakon što se novi član Los Anđeles Lejkersa De Markus Kazins ponovo teško povrijedio, menadžment kluba iz Kalifornije u potrazi je za novim igračem koji će biti alternativa Entoni Dejvisu pod obručima.

Noah, Foto: Sportsport.ba

Kao jedna od opcija u zadnjih par dana najviše se spominje ime francuskog centra Hoakima Noaha koji je u prošloj sezoni igrajući za Memfis Grizlise oživio svoju gotovo ugašenu NBA karijeru.

Nekada Ol Star centar je jedno vrijeme bio apsolutno izvan igračke forme a u prošloj sezoni je postizao sedam koševa uz pet skokova i na momente podsjećao na dane kada je u Bulsima bio jedan od boljih centara lige.

Kao druga opcija spominje se Dvajt Houard koji je također trenutno na rosteru Grizlisa ali se očekuje da ga tim iz Memfisa otpusti no izvori bliski Lejkersima kažu kako je barem zasad izvjesniji angažman francuskog košarkaša.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve