Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Lebron: Nijesam koristio OL-star draft da “mamim” u LAL

Svi se uzbune kada su ti izbori u pitanju. Postoje igrači koji će biti neograničeni slobodni agenti, neki će biti ograničeni, neki imaju važeće ugovore. To su samo spekulacije koje upravljaju našim sportom.

Superzvijezda Los Anđeles Lejkersa i trostruki NBA šampion Lebron Džejms izjavio je za medije da njegov izbor za „Lebronov tim“ na Ol-star utakmici u Šarlotu nije imao za cilj da „namami“ igrače da pređu u Lejkerse na ljeto.
Foto: Skysports

U „Lebronovom timu“ će nastupiti Kevin Durent, Džejms Harden, Kajri Irving, Kavaj Lenard, Lamarkus Oldridž, Bredli Bil, Entoni Dejvis, Demijan Lilard, Ben Simons, Klej Tompson, Karl-Entoni Tauns i Dvejn Vejd.

Durent, Lenard, Irving i Tompson biće slobodni agenti na ljeto, ali je Džejms porekao da je činjenica da su u njegovom timu imala ikakav drugačiji značaj osim košarkaškog.

Svi se uzbune kada su ti izbori u pitanju. Postoje igrači koji će biti neograničeni slobodni agenti, neki će biti ograničeni, neki imaju važeće ugovore. To su samo spekulacije koje upravljaju našim sportom“, rekao je Džejms.

Ja razumijem šta mediji pišu, ali isto tako znam da sam izabrao najbolje košarkaše za svoj tim koji su u tom trenutku bili slobodni za izbor. Slučajnost je da su to bili Durent i Kajri, koji su slobodni agenti. Harden na primjer ima važeći ugovor još mnogo godina“, zaključio je četvorostruki najkorisniji igrač NBA.

https://twitter.com/NBAspain/status/1094332610116026369

Čitav Ol-star vikend moći će se ispratiti na Sport klubu, a centralni događaj, Ol-star utakmicu na kojoj će nastupiti Nikola Jokić i Nikola Vučević, biće u noći između nedjelje i ponedeljka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve