Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Le Parisien: Ramos je samo teret PSŽ-u, može slobodno da ide

Serhio Ramos je u julu prošle godine potpisao dvogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom, a u tekućoj sezoni odigrao je samo osam utakmica, odnosno samo 393 minuta za pariski tim. U klubu nisu zadovoljni doprinosom bivšeg kapitena Reala i voljeli bi da ga se otarase

Serhio Ramos je u julu prošle godine potpisao dvogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom, a u tekućoj sezoni odigrao je samo osam utakmica, odnosno samo 393 minuta za pariski tim. U klubu nisu zadovoljni doprinosom bivšeg kapitena Reala i voljeli bi da ga se otarase.

Kako prenosi Le Parisien, Ramos želi da ostane i završi ugovor, ali čelnici kluba imaju drugačije planove s njim i željeli bi da ga se riješe. Španski štoper se u nedavnom intervjuu prisjetio svog ugovora, rekavši da nije pitanje hoće li ostati ili otići, već da je ugovorom vezan, ali PSŽ ne želi da troši bogatstvo na njega i čeka da vidi da li će se problemi riješiti.

Povrede sa kojima se Ramos suočio ove sezone i skromna minutaža uvjerila je čelnike kluba da 36-godišnji štoper nije rješenje kakvom su se nadali i dogovoreno je da neće biti spriječen da ode.

Moguća je i pozajmica, ali Ramosova visoka plata i sklonost povredama znače i da neće biti lako pronaći klub koji bi bio spreman da rizikuje, plaćati ga bogato i nadati se da će s njim sve biti u redu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve