Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Lazović: Vatrena atmosfera samo dodatan motiv

Kao neko ko je već igrao u dvorani “Trajan” Barbara dobro zna kakva atmosfera sa tribina očekuje crnogorskog velikana

Nekada je paklena atmosfera u Ligi šampiona za žene bila sinonim za “Moraču”, danas nešto slično rukometašice Budućnosti mogu da dožive samo u gostima.

Rukometašice, Foto: Zrkb.me

A jedno od takvih gostovanje pred vatrenom atmosferom očekuje ih u petak u srcu Rumunije protiv nedašanjeg velikana Olkima, danas Ramniku Vlčee. “Plave” dame danas putuju u Rumuniju, a u 4. kolu grupe C čeka ih rival kojeg su prije desetak dana sjajnom odbranom “ugušile” u Podgorici.

“Sigurno će sada biti agresivnije, poletnije i hrabrije u tranziciji, ali mislim da sve zavisi od nas i da moramo da ponovimo odbranu iz prošlog meča, kao i da smanjimo broj grešaka”, poručila je Barbara Lazović, djevojka koja će biti uzdanica Budućnosti, a koja je prošle sezone sa ĆSM Bukureštom izgubila titulu u borbi sa Ramniku Vlčeom.

Kao neko ko je već igrao u dvorani “Trajan” Barbara dobro zna kakva atmosfera sa tribina očekuje crnogorskog velikana.

“Svjesne smo da nas čeka teško gostovanje, posebno zbog te njihove atmosfere”, dodala je Lozovićeva. “Zaista je vatreno, ali ta atmsfera ne može da nas uplaši, već samo motiviše. Stvarno je lijepo igrati u takvom ambijentu”.

Još malo o adutima Ramniku Vlčee…

“Kao što sam rekla najbolje i najopsanije su u tranziciji, zato sam i naglasila da moramo da držimo nivo odbrane”, zaključila je Barbara.

Meč u petak igra se od 17:30h.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve