Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Lazović: Ostanite kod kuće da se što prije vratimo normalnom životu i sportu

Član ekipe koja je nedavno osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope nada se da će naša zemlja sa što manje posljedica izaći iz ove pandemije

Golman naše vaterpolo reprezentacije Dejan Lazović poručio je da je sada najvažnije da svi ostanemo u svojim domovima, kako bi se što prije izborili sa koronavirusom.

Lazović, Foto: Aleksandra Krupanič

Član ekipe koja je nedavno osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope nada se da će naša zemlja sa što manje posljedica izaći iz ove pandemije.

“Sve je trenutno u drugom planu jer se borimo protiv izuzetno opasnog protivnika koji nemilosrdno i bez biranja odnosi ljudske živote. Da bi se život vratio u normalne tokove, da se bi se ponovo radovali uspjesima i medaljama, sada je neophodno da ostanemo kod kuće, da poštujemo propisane mjere, da pomognemo u borbi protiv virusa, te da iz situacije koja je zabrinula kompletnu plenetu izađemo sa što je moguće manje posljedica”, rekao je Lazović za Sport Klub.

Vjeruje da će građani biti disciplinovani u teškim trenucima.

“Ako budemo disciplinovani, pametni i strpljivi, uskoro ćemo ponovo pričati o veterpolo utakmicima, velikim takmičenja, a uvjeren sam da ćemo se poslije bronzane medalje, radovati i plasmanu u Japan na Olimpijske igre”, poručio je Lazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve