Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Lazović: Odgovara mi sistem Budućnosti

Nakon kompletno odrađenih priprema i prijateljskih mečeva u avgustu, slovenačka internacionalka se dobro osjeća na poziciji desnog beka. Ima puno povrenje stručnog štaba i saigračica

Barbara Lazović se uklopila. Prija joj sistem Budućnosti, informacije je brzo prihvatila, sprovela u djelo i apsolutno joj je sve potaman u glavnom gradu Crne Gore.

Lazović, Foto: Cdm.me

Nakon kompletno odrađenih priprema i prijateljskih mečeva u avgustu, slovenačka internacionalka se dobro osjeća na poziciji desnog beka. Ima puno povrenje stručnog štaba i saigračica.

“Godinama sam igrala protiv sistema Budućnosti, sada sam u istom i moram da kažem da mi odgovara. Legao mi je. Naravno, sistem odbrane je mnogo zahtjevan, naporan, ali polako se i ovom dijelu prilagođavam. Ima grešaka, ali vjerujem da ću uspjeti da potpuno odgovorim obavezama”, kazala je Lazović

“Plave” su u proteklom periodu bile na visini zadatka.

“Iskreno, nijesam očekivala da cemo na onakav način da igramo u pripremnim mečevima. Tek smo biii završili bazični dio rada i krenuli u drugu priču koju smo dobro odradili. Naravno, moramo polako da idemo ka cilju, početku grupne faze Lige šampiona. Imaćemo dovoljno vremena da još neke stvari popravimo, a ima prostora za napredak.”

Podgoričanke grupnu fazu Lige šampiona otvaraju sa Brestom u ,,Morači.” Rivaii su još Vilčea i Bitighajm.

“Opasni rivali. Opasno gostovanje u Rumuniji. Tamo je vreo teren. U svakom slučaju, biće potreban maksimum protiv svakog protivnika, a u fokusu da bude naša igra. Važno je zdravlje da nas posluži.”

Lazović se brzo adaptirala u klubu. Brzo je pohvatala niti i van terena.

“U Crnoj Gori ljetujem i dolazim posljednjih desetak godina. Nije mi trebalo mnogo vremena za adaptaciju. Sve mi se sviđa. U klubu je izuzetna atmosfera, mnoge od djevojaka sam ranije upoznala igrajući za iste klubove, što mi mnogo olakšava”, poručila je Barbara Lazović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve