Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Lavovi večeras na okupu

Biće to prilika da selektor Zoran Roganović na djelu vidi igrače koji konkurišu za mjesto u timu na Evropskom prvenstvu koje se održava u januaru, ali i momke koji su na širem spisku i na koje stručni štab računa za buduće akcije

Muška rukometna reprezentacija okupiće se večeras u Podgorici, gdje će tokom naredne sedmice odigrati prijateljske utakmice protiv Kuvajta i Kosova.

Biće to prilika da selektor Zoran Roganović na djelu vidi igrače koji konkurišu za mjesto u timu na Evropskom prvenstvu koje se održava u januaru, ali i momke koji su na širem spisku i na koje stručni štab računa za buduće akcije.

Na spisku selektora Roganovića za predstojeće prijateljske utakmice nalazi se 25 igrača.

– Pripremljen je kombinovani sastav igrača koji su završili obaveze u klubovima. Na njemu su igrači koji su dali veliki doprinos tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i oni će raditi u specijalnom režimu treninga. Tu su i igrači koji do sada nijesu bili u A timu ili u dužem vremenskom periodu nijesu bili dio akcija, zbog nemogućnosti da se usljed pandemije korona virusa, okupimo u širem sastavu i učestvujemo na turnirima sa B timom ili mladom reprezentacijom. Oni će tokom naredne sedmice dobiti priliku da se dokažu stručnom štabu i uvjere nas koliko su napredovali. Zahvalnost Savezu na prilici da po prvi put pozovemo ovoliko igrača za neku akciju. Uvjeren sam da ćemo imati odlične uslove za rad i da ćemo predstojeću sedmicu iskoristiti na najbolji način, kazao je selektor Roganović.

Pripreme za učešće na Evropskom prvenstvu, na kojem će u grupi A igrati u Debrecinu protiv Danske, Slovenije i Sjeverne Makedonije, ”lavovi” počinju 2. januara.

Od 7. do 9. januara očekuje ih učešće na turniru u Švajcarskoj, na kojem će osim domaćina, odmjeriti snage protiv Ukrajine i Portugala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve