Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

“Lavovi” protiv Bjelorsije biju bitku za glavnu rundu EP

Nakon velike pobjede protiv Srbije, prve na prvenstvima Evrope, "Lavovi" u sjajnom raspoloženju očekuju novi veliki okršaj u Gracu

Crna Gora danas igra protiv Bjelorusije meč odluke za plasman u glavnu rundu Evropskog prvenstva koje se održava u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

Foto: EHF

Nakon velike pobjede protiv Srbije, prve na prvenstvima Evrope, “Lavovi” u sjajnom raspoloženju očekuju novi veliki okršaj u Gracu, protiv selekcije koja takođe, ima polovičan učinak – pobjedu protiv Srbije i poraz od Hrvatske.

Pošto su probili barijeru i upisali istorijski trijumf nakon remija i 15 poraza u dosadašnjim mečevima na prvenstvima Evrope, Vasko Ševaljević i saigrači vjeruju da mogu i do ostvarenja sna, odnosno glavne runde u kojoj je Crna Gora igrala samo jednom i to 2008. u Norveškoj, na debitantskom nastupu na smotri najboljih.

“Nakon problema sa ramenom, krenula je situacija na bolje. Medicinski tim, na čelu sa Andrijom Damjanovićem, je uradio vrhunski posao. Osjećao sam se bolje i odlučili smo da nastupim”, kazao je bek Miloš Božović, jedan od junaka pobjede protiv Srbije, a onda je prokomentarisao i susret sa Bjelorusijom:

“Očekujem tešku utakmicu. Jak su protivnik, sa ozbiljnim igračima. Snimićemo ih, vidjeti gdje su griješili, gdje smo mi griješili… Idemo na pobjedu, na prolaz”.

Duel Crne Gore i Bjelorusije počeće u 18 sati i 15 minuta.

U drugom meču te grupe, u 20 sati i 30 minuta, sastaće se Hrvatska i Srbija.

IzvorRSCG.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve