Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Lavice počinju pripreme za Evropsko prvenstvo, selektorka Bojana Popović objavila spisak

''Lavice'' će igrati u grupi D u Podgorici, u kojoj će na premijeri, 5. novembra odmjeriti snage protiv Španije, nakon čega ih očekuju okršaji protiv Njemačke i Poljske

Najbolje crnogorske rukometašice počinju pripreme za Evropsko prvenstvo koje će od 4. novembra biti održano u Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i našoj državi.

„Lavice“ će igrati u grupi D u Podgorici, u kojoj će na premijeri, 5. novembra odmjeriti snage protiv Španije, nakon čega ih očekuju okršaji protiv Njemačke i Poljske.

Na spisku selektorke Popović su golmanke Marta Batinović (Glorija Buzau, Rumunija), Marina Rajčić (Šiofok, Mađarska) i Ljubica Nenezić (Glorija Buzau), krila Jovanka Radičević (Krim, Slovenija), Nina Bulatović, Ivona Pavićević i Nađa Kadović (Budućnost Bemax), pivoti Tatjana Brnović (Brest, Francuska), Ema Alivodić (CSM Bukurešt, Rumunija) i Ivana Godeč (Budućnost Bemax), te bekovi Andrijana Popović, Milena Raičević (Budućnost Bemax), Đurđina Jauković (Brest), Matea Pletikosić (Budućnost Bemax), Itana Grbić (Brest), Đurđina Malović (Tulon, Francuska), Nataša Ćorović i Ilda Kepić (Budućnost Bemax).

Na spisku rezervnih igračica su Dijana Ujkić (Minaur Baja Mare, Rumunija) i Katarina Džaferović (Budućnost Bemax).

Okupljanje nacionalnog tima planirano je za utorak u Podgorici, gdje će nacionalni tim odraditi kompletne pripreme za sedmo učešće na prvenstvima Evrope

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve