Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Lasica uoči EP: Neka nas povrede još više ojačaju

Ni ovog januara nije moglo bez problema, pa je selektor Zoran Roganović morao da se pomiri sa činjenicom da na šampionatu kontinenta neće moći da računa na budućeg majstora Bundeslige Miloša Vujovića i važnog igrača u odbrani Nebojšu Simovića

Još dan i kreće prvi veliki spektakl u 2020. godini – rukometaši Crne Gore završili su pripreme u Sloveniji i danas stižu u Grac. U gradu gdje je čuveni jugoslovenski fudbalski trener Ivica Osim poput božanstva, “lavovi” će večeras odraditi prvi trening, a već sjutra protiv Hrvatske otvaraju Evropsko prvenstvo.

Lasica, Foto: Cdm.me

Ni ovog januara nije moglo bez problema, pa je selektor Zoran Roganović morao da se pomiri sa činjenicom da na šampionatu kontinenta neće moći da računa na budućeg majstora Bundeslige Miloša Vujovića i važnog igrača u odbrani Nebojšu Simovića.

“Nikako da održimo kontinuitet i da nastupimo u najjačem sastavu i na prvenstvu, ali nadam se da ćemo uspjeti da ovog puta ostvarimo najbolji rezultat”, rekao je Marko Lasica, desno krilo Crne Gore.

Sa nikad više samopouzdanja “lavovi” su počeli pripreme, a ni pomenute povrede nijesu ih poljulale.

“Homogenost i dobra atmosfera su naši aduti, vjerujem da ćemo to prenijeti na teren i doći do toliko željene pobjede.”

O kvalitetu prvog rivala na prvenstvu ne treba mnogo trošiti riječi… Osim Hrvata, rivali “lavova” biće Srbija (subota) i Bjelorusija (ponedjeljak) – samo posljednji tim iz grupe neće proći u glavnu rundu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve