Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Lampard: VAR? Zauvjek siva zona, u opasnoj smo situaciji

Plavci su pobjedili Votford u gostima 2:1, golove su dali Ejbraham i Pulišić za peti uzastopni premijerligaški trijumf

Menadžer Čelsija Frenk Lampard kaže da je blagosloven zato što na raspolaganju ima mnogo kvalitetnih igrača.

Lampard, Foto: Cdm.me

Plavci su pobjedili Votford u gostima 2:1, golove su dali Ejbraham i Pulišić za peti uzastopni premijerligaški trijumf.

“Kretanje bez lopte jedna je od prvih stvari na koje sam stavio akcenat. Želim da moj tim ima mnogo energije i da je uvijek nezgodan protivnik, a srećan sam što na raspolaganju imam toliko vrhunskih igrača. Tu su Žoržinjo i Kovačić, Maunt se nametnuo, mogu da biram… Navijači žele da vide dobar fudbal, a ja hoću da nama lopta ide brzo i da budemo pomalo nepredvidljivi. Želim da možemo i da gađamo Tamija dugim loptama, ali i da kombinujemo“, rekao je Lampard.

Tema u engleskom fudbalu ove sezone jeste i VAR tehnologija, mnogi nijesu zadovoljni, a Lampard smatra da je Votford nepravedno vraćen u meč kada je u 80. minutu dosuđen jedanaesterac.

“Igrali smo sa previše samopouzdanja, razočarani smo tim primljenim golom i utakmica je odavno trebalo da bude rešena prije toga. Ipak, lično ne mogu da vjerujem da je početna odluka preinačena. Može se reći da je bilo minimalnog kontakta, ali… Sjedio sam na sastanku menadžera prije nekoliko dana i rečeno nam je da odluke neće biti mijenjane osim ukoliko stvar na snimku nije jasna i očigledna i ako se na njemu ne vidi nešto što sudija nije mogao da vidi uživo. Ovo sigurno nije bilo jasno i očigledno, tako da ne razumijem. Zauvek ćemo biti u sivoj zoni, a VAR nije zbog toga uveden, u opasnoj smo poziciji s njime“, dodao je Lampard.

Čelsi sledeće sedmice dočekuje Kristal Palas u okviru 12. kola Premijer lige.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve