Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Lampard: Daleko smo mi od borbe za titulu

Londonski klub zauzima treće mjesto na tabeli pred meč sa novopečenim šampionom, a engleske novinare interesovalo je da li Čelsi ima kapacitet da se u doglednoj budućnosti upusti u borbu za titulu

Menadžer Čelsija Frenk Lampard smatra da “plavci” i dalje nisu ni blizu nivoa Liverpula i Mančester Sitija.

Lampard, Foto: Football.london

Londonski klub zauzima treće mjesto na tabeli pred meč sa novopečenim šampionom, a engleske novinare interesovalo je da li Čelsi ima kapacitet da se u doglednoj budućnosti upusti u borbu za titulu.

“Daleko smo mi od toga. Moramo da budemo realistični po tom pitanju kao klub, ali i mnogi drugi, pošto su Liverpul i Mančester Siti, posebno Liverpul ove sezone, pokazali nevjerovatnu konstantnost koja se postiže samo vrijednim radom i vremenom sa fantastičnim igračima i fantastičnim trenerskim osobljem. Mi smo u drugačijoj poziciji. Govorimo o vjerovatno dva najbolja kluba u svijetu fudbala, zajedno sa još nekim evropskim“, rekao je Lampard.

“Plavci” večeras od 21:15 gostuju Liverpulu u okviru pretposljednjeg kola Premijer lige i jure tri boda koja bi im donijela mjesto u Ligi šampiona naredne sezone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve