Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Lambulić: Najveća pobjeda u mojoj trenerskoj karijeri

Jezero u dosadašnjih osam međusobnih mečeva protiv ''plavih'' nije znalo za trijumf, ali se negativan niz prekinuo u petak uveče na našem najvećem stadionu

U mojoj trenerskoj karijeri ovo je najveća pobjeda, rekao je strateg Jezera Mladen Lampulić, nakon što su Plavljani usred Podgorice srušili Budućnost.

Jezero u dosadašnjih osam međusobnih mečeva protiv ”plavih” nije znalo za trijumf, ali se negativan niz prekinuo u petak uveče na našem najvećem stadionu.

– Srce mi je puno, kapa dolje za momke, savladati Budućnost na njenom terenu je nešto što će se pamtiti u karijerama svih nas. Jesmo li imali grešaka, jesmo li patili – jesmo itekako. Ali, moji igrači su dali sve, borili se, vjerovali, izdržali pritisak i šanse rivala. Zaslužli su sve čestitke. Za to smo nagrađeni velikom pobjedom. Svi možemo da uživamo do poneđeljka, do tada sam dao slobodno, a onda moramo da se fokusiramo na dalji rad. Čeka nas mnogo posla do cilja. Uspjeh pod Goricom mnogo znači, sve je to lijepo, ali ne smijemo da podlegnemo euforiji”, rekao je Lambulić.

Do trijumfa nad braniocem titule, Plavljani su stigli golom Mamadu Mendija u 37. minutu (1:0).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve