Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Lalošević otvorio šampionat Balkana: Duga tradicija kraljice sportova povod za podršku od ministarstva na kojem sam čelu

Znčajno je i istaći da se po prvi put i odvija zajednička organizacija saveza Srbije i Crne Gore na ovom polju, a koju je Lalošević pozdravio

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, otvorio je Balkansko prvenstvo u atletici za mlađe juniore i juniorke, na kojem je učestvovalo 16 zemalja.

“Duga tradicija “kraljice sportova” u Crnoj Gori svakako je snažan povod za kontinuiranu podršku ministarstva na čijem sam čelu. Programske aktivnosti Atletskog saveza, uvijek će biti prepoznate i podržane od naše strane, a ne izostaju ni stipendije najboljim crnogorskim atletičarima koji postižu sjajne rezultate”, rekao je Lalošević i dodao:

“Upravo cijeneći značajnu sportsku baštinu koju ima naša država, Ministarstvo sporta i mladih će, kao i do sada, uvijek pokzivati otvorenost za sve napore Atletskog saveza, a sve u cilju unapredjivanja arletike i doprinosa u postizanju konkurentnih rezultata na značajnim svjetskim takmičenjima”.

Znčajno je i istaći da se po prvi put i odvija zajednička organizacija saveza Srbije i Crne Gore na ovom polju, a koju je Lalošević pozdravio.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve