Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Lalošević: Gradimo perspektivnu sportsku budućnost Crne Gore

Današnji gosti direktora Laloševića su pored predsjednika i predstavnice saveza bili i naši sjajni tekvando sportisti Stevan Vuletić i Vasilije Nestorović koji su Crnoj Gori donijeli bronzu sa Kadetskog prvenstva Evrope u tekvondou

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević ugostio je Ratka Dedića, Zorana Boškovića, Davida Perčobića i Dragana Bulatovića – odnosno predsjednike Stonoteniskog, Streljačkog, Taekwando i Planinarskog saveza Crne Gore, kao i Marinu Kosić, predstavnicu Skijaškog saveza Crne Gore.

Današnji gosti direktora Laloševića su pored predsjednika i predstavnice saveza bili i naši sjajni tekvando sportisti Stevan Vuletić i Vasilije Nestorović koji su Crnoj Gori donijeli bronzu sa Kadetskog prvenstva Evrope u tekvondou.

– Sportski potencijal u Crnoj Gori je očigledan i kao takav mora biti njegovan u svim sportskim sferama. Cilj rada institucije na čijem sam čelu, jeste da se svi sportovi ravnomjerno razvijaju, te da sport u Crnoj Gori konačno dobije epilog koji zaslužuje, ističe Lalošević i dodaje.

– Naročito me čini srećnim što sam danas imao priliku da ugostim uspješne mlade sportiste Stevana Vuletića i Vasilija Nestorovića, koji su našoj državi donijeli bronzu na Evropskom prvenstvu u tekvondou za kadete, a koja svakako služi za primjer i podstrek svim njihovim vršnjacima koji žele da se bave nečim plemenitim, kao što je sport. Uvjeren sam da ćemo u budućnosti gledati ova dva mlada momka kako dodatno napreduju i kuju ime Crne Gore na Evropskom sportskom polju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve