Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Lalošević čestitao Jakšiću titulu prvaka Evrope

Jakšić je danas u hrvatskom Buzetu, u devetoj trci šampionata, trijumfovao i osvojio šampionski trofej u generalnom plasmanu

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, čestitao je crnogorskom automobilisti Vasiliju Jakšiću osvajanje titule prvaka Evrope na brdskim stazama.

Jakšić je danas u hrvatskom Buzetu, u devetoj trci šampionata, trijumfovao i osvojio šampionski trofej u generalnom plasmanu.

Član Auto moto sportskog kluba Kotor je ranije obezbijedio titulu u Grupi 4, a trijumfom u Buzetu postao je prvi crnogorski automobilista sa titulom najboljeg vozača Evrope u generalnom plasmanu.

Lalošević je kazao da mlade nade crnogorskog automobilizma, poput Vasilija, treba ohrabrivati, motivisati i vjerovati u njih.

“Ministarstvo sporta i mladih će uvijek imati otvorena vrata za talentovane sportiste koji dostojanstveno predstavljaju svoju državu, što smo do sada i pokazali. Vasiliju želimo sve najbolje u daljim takmičenjima, uz duboku vjeru da će nas još dugo činiti ponosnim. Srećno!”, piše u čestitci Laloševića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve