Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Lalošević: Ajkule, uz vas smo svim srcem

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević danas je sa državnim sekretarom u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta, Miroslavom Anđelićem i predsjednikom Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušanom Simonovićem, bio na ispraćaju naših vaterpolista, koji odlaze u Roterdam na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koje se održavaju u Tokiju

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević danas je sa državnim sekretarom u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta, Miroslavom Anđelićem i predsjednikom Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušanom Simonovićem, bio na ispraćaju naših vaterpolista, koji odlaze u Roterdam na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koje se održavaju u Tokiju.

Lalošević, Anđelić i Simonović, kako je navedeno u saopštenju, poželjeli su puno uspjeha našim „Ajkulama“, te istakli da su uvjereni da će, kako na kvalifikacionom turniru u Roterdamu, tako i u Tokiju, na Olimpijskim igrama, naši vaterpolisti ponovo uspjeti da donosu radost svojoj zemlji.

„Crna Gora danas punog srca, ponosno i sa velikim entuzijazmom ispraća „Ajkule“ na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji se održava u Roterdamu, uvjerena da će je, kao što su i do sada to radili, predstavljati na najdostojanstveniji mogući način. Od reprezentacije koja se do sada svaki put kvalifikovala na evropska i svjetska takmičenja, jasno je da nemamo mala očekivanja, jer nas na ista nijesu ni navikli. Međutim, ono čime se uvijek najviše ponosimo, ponekad čak i više nego rezultatom, jesu njihova posvećenost, srčanost, istrajnost i u najtežim i u onim nešto lakšim utakmicama. Znajući da nas predstavlja ovakva ekipa, Crnoj Gori preostaje samo da bude najodaniji navijač“, kazao je Lalošević.

Direktor Uprave za sport i mlade zaključuje:

„Ono što bih svakako želio da naši momci znaju, jeste da će vam Crna Gora za života ostati dužna za sve radosti koje ste joj pružili i koje joj pružate. Od sjajnog debitantskog nastupa i čuvene Malage do zaslužene bronze na Evropskom prvenstvu, koje se prošle godine održalo u Budimpešti. Hvala vam na svemu, a Uprava za sport i mlade, gospodin Anđelić i gospodin Simonović žele vam da ponovite svoje najveće uspjehe i ovoga puta. Srećno momci!“.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve