Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

La liga: Zidan otvorio dušu, klub nije vjerovao u njega

Iako je sa Realom osvojio tri Lige šampiona i dva puta bio prvak Španije, prema njegovim riječima, sve je to zaboravljeno od strane čelnika

Zinedin Zidan je želio da ostane da trenira Real Madrid, ali je bio prinuđen da napusti kraljevski klub zbog Florentina Pereza.

Francuski stručnjak je to otkrio u današnjem izdanju španskog Asa, istakavši da nije imao izbora…

– Otišao sam, ali nisam skočio sa broda niti sam se umorio treninga. U maju 2018. sam otišao poslije dvije i po godine trijumfa i tolikih titula. Osjetio sam da je ekipi bio potreban drugačiji govor da bi ostali na vrhu, počeo je Zidan i nastavio:

– Danas su stvari drugačije. Odlazim zato što osjećam da mi klub više ne vjeruje. To povjerenje mi je potrebno, a klub me nije podržao da izgradim projekat na srednje ili duže staze.

Iako je sa Realom osvojio tri Lige šampiona i dva puta bio prvak Španije, prema njegovim riječima, sve je to zaboravljeno od strane čelnika…

– Samo sam tražio da se poštuje sve ono što smo zajedno napravili. Volio bih da je moj odnos sa klubom i predsjednikom bio drugačiji u posljednjih nekoliko mjeseci, poručio je Zidan.

Real je u sezoni za nama završio kao drugoplasirani u La Ligi, dok je u elitnom takmičenju ispao u polufinalu od Čelsija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve