Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

La liga: Barselona ostala bez najbogatijeg igrača

Ronald Kuman u naredna tri do četiri mjeseca neće moći računati na Martina Brejtvajta, pokazali su pregledi obavljeni u nedjelju

Loša vijest stigla je za Barselonu čiji je meč 3. kola La Lige protiv Sevilje pomjeren za drugi termin koji će biti naknadno određen.

Ronald Kuman u naredna tri do četiri mjeseca neće moći računati na Martina Brejtvajta, pokazali su pregledi obavljeni u nedjelju.

U ponedjeljak će biti donešena konačna odluka o tretmanu liječenja, ali ne isključuje se mogućnost da danski reprezentativac ode na operaciju.

Brejtvajt ima ozbiljnih problema s koljenom. U Barseloni su odbili dati više detalja osim da napadač ima ljekarske preglede.

Ovaj 30-godišnjak se povrijedio u ligaškom meču protiv Hetafea i nije odgovorio na reprezentativne pozive kako bi bio spreman za Ligu šampiona, međutim ispostavilo se da ga čeka duža pauza.

Dembele, Serhio Aguero i Ansu Fati su od ranije povrijeđeni. Posljednji je veoma blizu povratka na teren, ali sigurno neće igrati protiv Bajerna u utorak.

Inače, Brejtvajt je trenutno najbogatiji fudbaler u Barseloninoj svlačionici zahvaljujući uspješnom porodičnom poslu s nekretninama. Njegovo bogatsvo se procjenjuje na 250 miliona eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve