Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kvalifikacije za SP: Brazil i dalje bez poraza, Argentina bez Mesija srušila Čile

Sa učinkom od 11 pobjeda i tri remija, ''selesao'' i dalje ne zna za poraz u kvalifikacijama, a na tabeli ima četiri boda više od Argentine, koja je takođe izvadila vizu za Katar

Fudbalska reprezentacija Brazila remizirala je 1:1 na gostovanju Ekvadoru u derbiju 15. kola južnoameričkih kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

Brazil je poveo već u 6. minutu nakon kornera, a nespretnu reakciju odbrane rivala u gol je pretočio Kazemiro.

Uslijedila su dva brza isključenja. Najprije je ”pocrvenio” golman Ekvadora Domingez, ali nedugo zatim su snage bile izjednačene pošto je zbog dva žuta kartona iz igre morao da izađe Emerson.

Rezultat se nije mijenjao do 75. minuta kada je Ekvador stigao do izjednačenja iz kornera. Plata je izveo udarac iz ugla, a najspretniji pred golom Alisona bio je štoper domaćih Tores.

Sa učinkom od 11 pobjeda i tri remija, ”selesao” i dalje ne zna za poraz u kvalifikacijama, a na tabeli ima četiri boda više od Argentine, koja je takođe izvadila vizu za Katar.

Lišeni pomoći Mesija, ”gaučosi” su slavili u Santijagu protiv Čilea sa 2:1. Di Marija i Lautaro bili su strijelci za Argentinu, dok je jedini gol za Čileance dao Brereton.

Važan trijumf, nakon serije od četiri poraza u kvalifikacijama, upisali su Urugvajci. Pogotkom Suareza, Urugvaj je bio bolji od Paragvaja 1:0.

Preostala dva susreta 15. kola na rasporedu su večeras. Kolumbija je domaćin Peruu, dok će se u derbiju začelja sastati Venecuela i Bolivija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve