Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Kvalifikacije za LŠ: Huk sa tribina i maksimum fudbalera su recept za Budućnost

I na sinoćnjem i na jutrošnjem treningu vidna je bila sjajna radna etika, a to je jedan od dokaza da Petar Grbić i drugovi neće dozvoliti da im se ponovi igra iz glavnog grada Finske

Fudbaleri Budućnosti su svjesni da nisu bili pravi u prvom meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija, stručni štab je analizirao lošu predstavu i predočio je prvotimcima, tako da je poraz od 3:1 već zaboravljen i ”plavi” su okrenuti revanšu.

I na sinoćnjem i na jutrošnjem treningu vidna je bila sjajna radna etika, a to je jedan od dokaza da Petar Grbić i drugovi neće dozvoliti da im se ponovi igra iz glavnog grada Finske.

– Nismo imali svoj dan u Helsinkiju, ušli smo opuštenije u meč, a svi smo vidjeli da to evropske ekipe kažnjavaju, (samo)kritičan je iskusni štoper Vladan Adžić.

– Početak utakmice je bio izuzetno loš, a poslije početnog šoka probudili smo se u nastavku, stvorili nekoliko prilika, smanjili na 3:1. Iskreno, mislim da je sudija mogao da svira i drugi penal nad Grbićem i da se potpuno vratimo u meč.

Budućnost je koncetrisana samo na revanš koji je na programu 13. jula pod Goricom od 20.30 časova.

– Poslije svega viđenog, poraz 3:1 nije loš rezultat, a u revanšu pred našim navijačima na našem terenu, uz dosta agresivniju igru možemo da dođemo do povoljnog rezultata. Svi vjerujemo u to. Analizirali smo prvi meč, izvukli pouke iz grešaka koje – nadam se – više nećemo ponavljati. Mislim da ćemo spremni da dočekamo drugi meč sa Helsinkijem, poručio je 34-godišnji defanzivac, koji širi optimizam…

– Za revanš se vjerovatno vraća Ivanovića koji je uz Grbića vođa napada, tako da ćemo biti jači i nadam se oprezniji, jer je Helsinki dobra i čvrsta ekipa. Žao mi je samo što Draško Božović još nema pravo da igra.

Plavi se nišu snašli u Helsinkiju, ali na podgoričkoj areni su svoji na svome.

– Igramo na našem terenu, na podgoričkih ”plus 40”, a uz huk sa tribina i naš maksimum vjerujem da rezultat neće da izostane, podvukao je Vladan Adžić.

Ulaznice za revanš utakmicu 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona mogu se kupiti isključivo trebovanjem shodno preporukama evropske kuće fudbala UEFA-e i regulativi koja se odnosi na trenutnu situaciju sa pandemijom korona virusa.

Dakle, karte ne mogu da se kupe fizički na licu mjesta, a trebovanje će se vršiti i preko vikenda.

Sve informacije možete da pronađete na sajtu ”FK Budućnost”- preuzmite formular, popunite ga, pošaljite ga na mail [email protected], uplatite određeni iznos na žiro račun našeg kluba i sa uplatnicom podignite karte na biletarnici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve