Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić uspješno se oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživio prije deset dana i u ponedjeljak je iz šok sobe prebačen na odeljenje intenzivne nege Urgentnog Centra u Beogradu.

Foto: 24online.info

Igrač kluba sa Kalemegdana normalno se hrani, komunicira sa okolinom, ali ljekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu.

Predstavnici Crvene zvezde su danas obišli Kuzmića koji u vrlo dobrom raspoloženju čeka dalji oporavak i skori izlazak iz bolnice.

“Želio sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživio i proživio. Na prvom mjestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, ljekarima i cijelom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u Banja Luci, doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce. Hvala svima,” poručio je Kuzmić za klupski sajt.

“Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo deset dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osjećam se dobro i idemo naprijed.”

Posle saobraćajne nesreće Kuzmić je bio u indukovanoj komi, a prošle srijede obavljena mu je operacija gornje vilice kako bi mogao lakše da diše.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve